Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ienākuma deklarācija - gads??? К списку тем
Ienākuma deklarācija - gads???
Šajā nedēļā sniegšu delkarāciju par 2004.gadaizdevumiem (par atlikto summu). 2005.gadā izdevumu nebija. Jautājums:
1) D veidlapā rindā "taksācijas gads" rakstīt 2005 vai 2004.
2) D4 veidlapā kur rakstīšu 150 lvl (par izglītību) "taksācijas gads" -2004.???
Ответы (8)
А доходы какого года Вы там показываете? Тот и пишите. Или Вы зарплату за 2005 год указываете, а расходы 2004 года?
Ja, izdevumi - 2004.gada darba alga - 2005.gada
Vai tad man atkal jāuzrada 2004.gadaienākumi? (bet tos es jau sniedzu deklarācijā par 2004.gadu).
Если остались расходы с прошлого года, то их можно покрывать в хронологическом порядке 5 лет.
Поэтому сдаете декларацию за 2005 год с доходами 2005 года и не использованными в прошлом году расходами на образование.
Bet 2004.gadaizdevumus varēja 2005.gadā iesniegt. Tagad jau par 2005.gadusniedz.
Vai arī es kaut ko jūsu jautājumā nesapratu?
Atvainojos, nepamanīju, ka par izglītību.
Visās veidlapās jāraksta taksācijas gads 2005., jo 20004.gadadeklarācijas vairs šogad netiek pieņemtas. Saprotu , ka Jums tie ir pārejošie izdevumi par apmācībām kuru kopējā summa nesedzās 2004.gadā. Tad tā arī D4 ir paredzēta speciāla rinda , kur ir pārejošie iepriekšējo gadu izdevumi uz 20005.gadu.Betveidlapā D parādīsies 2005.g. dati , arī ieturētais IIN , kuru varēsiet atgūt par mācību maksas daļu( arī pārejošo no 2004.gada)
Закрыть
Краткое описание нарушения