Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kasko
Sveiki.
Kā rīkoties situācijā, kad kasko apdrošinātāji iemaksājuši firmas kontā naudu par auto remonta izdevumiem bez rēķina, bez PVN.Kā grāmatot utt.
Paldies jau iepriekš.
Ответы (6)
piezvanīt un uzprasīt rēķinu un tad grāmatot uz ieņēmumiem, man vienvēr atsūtīja rēķinu, nekad nav bijis problēmu.
А НДС у Вас и не будет. Приходуете Дт банк Кт доходы всю сумму которую Вам перечислили.
Rēķins jau bija jāizraksta man, jo mēs taisījām mašīnu, kas bija apdrošināta ar kasko.Betviņi ieskaitīja prēmijas summu it kā bez dokumentāla pamatojuma.
jūs esat autodarbnīca??
es sapratu, ka jūsu auto cieta un jums samaksāja saskaņā ar negadījumu, tad viss pareizi, viņi jums dos rēķinu, jo viņi maksā nevis to summu, ko jūs ieguldījāt remontā, bet to, kas viņiem sanāk pēc apdrošināšanas līgumu un to viņi aprēķina paši. Ja jūs saremontējāt paši tad jums būs ienākumi
Jā, autoserviss, kurā fiziskai personai taisīja apdrošināto mašīnu. Tad rēķinu viņi paši piestādā sev fiziskas personas fārdā un samaksā firmai, kas nodarbojas ar auto remontu?
Если вы сервис, то вы должны выставить счет на ремонт машины вместе с НДС заказчику ремонта - физику или страховой компании, как предусмотрено договором.
Кто его оплатит - дело десятое.
Закрыть
Краткое описание нарушения