Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darbinieku un nedarbinieki un veselības apdrosināšana К списку тем
Darbinieku un nedarbinieki un veselības apdrosināšana
Gribam veikt medicīn apdrošin. darbiniekiem. Zināms, ka ja apdrošināmo skaits parsniedz 10, tad apdrošinātāji piedavā labāku cenu.Tā kā mums nav tik daudz darbinieku (ir tikai 7). Tad mums tiek piedāvats sekojošs variants.
Mēs -uzņemums sameklējam papildus 3 cilvēkus (ne darbiniekus), kas grib sevi apdrošināt, tie iemaksā mums šo savu summu par polisēm, savukart mēs jau par 10 cilvēkiem maksajam apdrošinašanas kompānijai.
Vienīgi šaubos kā to visu sagrāmatot (to 3 cilvēku iemaksu un apmaksu-kā ieņēmumus un izdevumus, vai caur bilances kontiem) un vai tā to vispār drīkst darīt.?
Ответы (17)
У меня тоже вопрос: если вы пропустите приход через кассу, а расход с расчетного счета-это не caur bilances kontiem ?
Очень странное предложение от страховой компании. Может вы не поняли их, но вот любого человека- не работника они не страхуют, только родственников работников.
Es šos izdevumus grāmatoju- darbiniekiem D24..-veselības apdrošināšana, citi - D2350-debitori, K5310. Norakstu izdevumos pa mēnešiem D77..K24.. Citi samaksā (mums bankas kontā)D26.. K2350
Bet mums ka uznemuma nav atsiribas - radinieks vai ne- , jo galvenais jau ir tas , ka sie 3 nav musu darbinieki, ja es pareizi saprotu.
Lvaruuta - paldies, ta darisu, bet vai auditoriem nav pretenziju pret sadiem ne uznemuma darijumiem, kas iziet caur uznemumam bilanci?(jo sie cilveki nekadi nav saistiti ar uznemuma pamatdarbinu)
Mums zvērinātajiem revidentiem pretenziju nebija. Domāju, ka šīs summas šādi kontējot nekādi neietekmē p/z un debitors mums var būt jebkura persona.
Kādas atskaites jānodod nedarbiniekiem par veselības apdrošināsanu apmaksāto naudu, jo tās taču ir izmaksas, kas tiek izmaksātas konkrētai fiziskai personai?
Lvaruuta
29.03.2006 09:28
Es šos izdevumus grāmatoju- darbiniekiem D24..-veselības apdrošināšana, citi - D2350-debitori, K5310. Norakstu izdevumos pa mēnešiem D77..K24.. Citi samaksā (mums bankas kontā)D26.. K2350
Ja citi samaksā bankas kontā naudu atpakaļ tad nekas par IIN nav jāziņo, jo tad tas iznāk it kā aizdevums kurš tiek atmaksāts atpakaļ. Bet tikai tad nevaru saprast kāpēc tas tā vajadzīgs naudu grozīt. Tas cilvēks vai tad nevar pats sevi tā apdrošināt?
Vēl pie tā - ja noraksta firma uz izdevumiem nedarbiniekiem vai tad tie būs saimnieciskās darbības izdevumi. Domāju ka nez vai;-)
Tie nebūs saimnieciskie izdevumi. Apdrošinātais cilvēks sedz tikai daļu apdrošināšanu, pārējo uzņēmums. Iznākt tā, ka jāuzrēķina IIN, jānodod atskaiti (tikai kādu?) un apdrošināšanas nauda + IIN jāliek uz izdevumiem, kas nav saistīti ar saimnieciskjo darbību?
http://www.lid.lv/lv/katalogs/get/shopcat/19/shopprod/164/sem/18/
aizejiet uz vērtīgu semināru un visu uzzināsiet.
Nav labāka lektora par algām, pensiju fondiem, apdrošināšanām kā Bespaļko!!!!!!!!!!
Только не Безпалько!!!!!!!!!!!!!
Мне гораздо больше нравится Гребенко.
Абсолютно согласна с Иреной.
Gaumes lieta. Esmu beidzamajā laikā Grebenko ļoti vīlusies. Izskatās, ka viņa spēlē uz savu kādreizējo popularitāti
Bespaļko man vilties nav licis.
Starp citu - Grebenko pati regulāri sēž Bespaļko semināros un pieraksta, ka spalva čirkst!:-D
Значит еще и Беспалько разочарует.
Bet es domāju, ka šeit ir zinoši cilvēki, kuri varēs iedot padomu par man uzdotiem jautājumie.:-(
http://www.vgk.lv/lv/forum/1/74478/
Nu Maija jau visu arī pasaka šeit.
Закрыть
Краткое описание нарушения