Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Valdes loceklis К списку тем
Ответы (6)
Нет не обязательно

Varvara12346 29.03.2006 14:11
216 сообщений на сайте
216 сообщений на сайте
Mans zverinatais revidents aizradija ka nav liguma ar valdes locekli, bet par ko lai vinam maksa ja vins nestrada, es saprotu ka dividendes vinam butu jaaprekina, bet neredzu sakaribu maksat algu...
No 2005.g. 25.nov valdes loc. var nebūt darba līgums un viņš var nesanemt algu un tapec nav nekada nodokļa. Jānodod pielikums Nr.1 par darba ņēmējiem un Nr.3.parsoc.iemaksām.
Nr.1-jāraksta ziņas par valdes loc.kauarī vēl vispār nav darba līgums.
Nr.3- visur attiecīgi nulles, kas skar viņu.
Mums vēl ir paša valdes locekļa rīkojums, ka uz statūtu pamata un UR lēmuma pamata viņam ir tiesības pārstāvēt sabiedrību algu nesaņemot.
Par to, ka revidents aizrādija, tā var būt, jo daži VID darbinieki nezin šo jauno kārtību un prasīja saviem konsultantiem mnā acu priekšš. Visu jau neviens cilvēks nevar zināt!:)
Nr.1-jāraksta ziņas par valdes loc.kauarī vēl vispār nav darba līgums.
Nr.3- visur attiecīgi nulles, kas skar viņu.
Mums vēl ir paša valdes locekļa rīkojums, ka uz statūtu pamata un UR lēmuma pamata viņam ir tiesības pārstāvēt sabiedrību algu nesaņemot.
Par to, ka revidents aizrādija, tā var būt, jo daži VID darbinieki nezin šo jauno kārtību un prasīja saviem konsultantiem mnā acu priekšš. Visu jau neviens cilvēks nevar zināt!:)

H 29.03.2006 14:53
165 сообщений на сайте
165 сообщений на сайте
Н, я вижу, что Вы с законами дружите,поэтому хочу услышать Ваше мнение.:)
На форуме уже эта тема обсуждалась не один раз и было высказано мнение, что надо составить Vadības līgums.Вы пишите, что у Вас только распоряжение.Как Вы думаете - этого будет достаточно?
И ещё один вопрос.Раз з/пл нет,то налогов тоже нет.А пошлину 0,25 Вы за него платите?
Буду Вам признательна, если найдёте время для ответа.
На форуме уже эта тема обсуждалась не один раз и было высказано мнение, что надо составить Vadības līgums.Вы пишите, что у Вас только распоряжение.Как Вы думаете - этого будет достаточно?
И ещё один вопрос.Раз з/пл нет,то налогов тоже нет.А пошлину 0,25 Вы за него платите?
Буду Вам признательна, если найдёте время для ответа.
Riska nodeva 0,25 nav jāmaksā! Saku to droši, jo pati zvanīju un prasiju VID. Un vēl , kad VID darbiniecei pie lodzina iesniedzu atskaiti, viņa man neticēja , ka man bija teikts, ka nav jāmaksā un pati zvanija vel arī saviem konsultantiem.Untiešām nav jāmaksā!!!
Nu par to līgumu mums VID neko neteica, protams, var pazvanīt un speciāli painteresēties.Kad biju speciāli aizgājusi pie VID konsultantes jautājumā par valdes locekli, neko tādu viņa man neteica.Tā kā neko nevaru teikt.
Nu par to līgumu mums VID neko neteica, protams, var pazvanīt un speciāli painteresēties.Kad biju speciāli aizgājusi pie VID konsultantes jautājumā par valdes locekli, neko tādu viņa man neteica.Tā kā neko nevaru teikt.

H 31.03.2006 19:15
165 сообщений на сайте
165 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть