Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Zaadziiba К списку тем

Zaadziiba
Luudzu vai kaads gudrs cilveecinjsh man nevar paliidzeet ar padomu, kaa man jaagramato konstateeto zaadziibu? Uznjeemumam ir nozagta sarazhotaa prece, par to ir arii zinjots policijai, ir inventarizaacijas akts. Bet kaa iegraamatot nezinu. Vai izlietotos materiaalus var likt uz izdevumiem?
Panta
Panta 29.03.2006 20:20
56 сообщений на сайте

Ответы (7)

Я бы списала на убытки.
F12
F12 29.03.2006 20:34
639 сообщений на сайте
А что полиция ответила?
Tt7
Tt7 29.03.2006 20:36
37863 сообщения на сайте
Policija ierosinaja kriminaallietu un lieta jau nodota prokuratuuraa, dalju no nozagtaa sam atguvushi, bet dalju vel nee. Nu luuk un kaa lai tagad es bilancee paraadu to nozagto veertiibu? Kuraa kontaa man jaanoraksta zaudeejumi?
Panta
Panta 29.03.2006 20:38
56 сообщений на сайте
Kad tas notika: šajā vai iepriekšējā taksācijas periodā?
Liepupe
Liepupe 29.03.2006 20:39
нет сообщений на сайте
Konts 8290 Citi izdevumi manuprāt būtu pašā laikā.
Liepupe
Liepupe 29.03.2006 20:42
нет сообщений на сайте
34. Gadījumā, ja nodokļu maksātājam iztrūkumu vai izlaupījumu rezultātā radušies zaudējumi, tad tas veic visus iespējamos pasākumus, lai atgūtu iztrūkumos un izlaupījumos zaudētās vērtības: par notikušo nekavējoties ziņo izmeklēšanas iestādēm un panāk krimināllietas ierosināšanu vai oficiālu atteikumu to ierosināt. Ja pasākumi ir veikti, tad attiecīgās zaudējumu summas uzskata par izdevumiem, kas saistīti ar nodokļu maksātāja saimniecisko darbību, un par to summu apliekamo ienākumu nepalielina. Ja nodokļu maksātājs ir veicis nepieciešamos pasākumus un iztrūkumos vai izlaupījumos radušies zaudējumi ir norakstīti finanšu grāmatvedībā, bet šīs summas tiek atgūtas, tad, nosakot apliekamo ienākumu, to nesamazina par atgūtajām summām.
Tt7
Tt7 29.03.2006 20:45
37863 сообщения на сайте
Wow..Paldies liels..
Panta
Panta 29.03.2006 20:54
56 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.