Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis?! К списку тем
Inesp 03.04.2006 18:35
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Ответы (15)
ar rēķiniem - parasts grāmatojums (vislabāk), tad ar bankas dokumentiem, kases grāmatu un avansa norēķiniem. kas tieši Jūs interesē, jo trīs vārdos visu nevar pateikt. Jāsāk ir ar dokumentu apstrādi, ievadot to grāmatvedības programmā, ja ir sākuma atlikumi, tad ar sākuma atlikumu ievadīšanu.
Atlikumus ievadīju. Ar to arī problēmu nav. Ko es daru nepareizi-kasē ievadu ieņēmuma orderi ar numuru par saņemto naudu no bankas, tas man parādās bankas kopsavilkumā ar kases numuru, kāda vairs tur numerācija bankas kopsavilkumā???
Inesp 04.04.2006 09:48
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
un kāpēc numerāciju vajag bankas kopsavilkumā, ir taču hronoloģiskā numerācija. Kases oredrus jāsagatavo caur kasi, citādi nebūs kases orderu numerācijas, maksājuma uzdevumi - caur banku - maksājuma uzdevums (nevis parasts grāmatojums), tad būs arī normāla maksājuma uzdevumu numerācija. Kur teikts, ka bankas kopsavilkumā jābūt kādai noteiktai numerācijai?
Paldies Cleo par padomiem, mēģināšu, ceru ka beidzot sanāks.
Inesp 05.04.2006 08:20
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Ja nemaldos Algas=>Darba laika uzskaite.
Aivareno 05.04.2006 09:12
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es gan no bankas naudu nemaksāju, taču ja to naudu ko maksājat no bankas arī vadiet caur banku.Kono kases to caur kasi.Unnebūs problēmu.
Aivareno 05.04.2006 09:17
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Paldies kolēģīši!Tiešām var,lieta tāda ,ka es strādāju ar mazo lapu,tad tāda iespēja netiek piedāvāta,kad uzliku lielo pa visu ekrānu -bija OK!
Sakiet vai ir kaut kaada rokas graamata par to Zalgti? Shodien saaku ar to programmu stradaat un velos izlasiit kaut kaadas instrukcijas. Kas ir helpaa tas ir loti pverhnostno. Palidziet ar info. :-?
Micalas 20.04.2006 22:16
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
www.zalktis.lv Tur ir laba rokasgrāmata.
Duda43 20.04.2006 22:24
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
uztaisiet izmēģinājuma datu bāzi un pamēģiniet dažādus grāmatojumus, un sagatavot dažāda veida dokumentus, tad redzēsiet, kur kas un kā "aiziet". Zalktis principā ir pati vienkāršākā programma.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть