Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Zalktis?!
Savadīju uzņēmuma rekvizītus, partnerus utt. tur problēmu nebija. Bet tā kā esmu strādājusi visu laiku bez datora, tad nezinu ar ko īsti sākt.Lūdzu palīdziet!
Ответы (15)
ar rēķiniem - parasts grāmatojums (vislabāk), tad ar bankas dokumentiem, kases grāmatu un avansa norēķiniem. kas tieši Jūs interesē, jo trīs vārdos visu nevar pateikt. Jāsāk ir ar dokumentu apstrādi, ievadot to grāmatvedības programmā, ja ir sākuma atlikumi, tad ar sākuma atlikumu ievadīšanu.
Atlikumus ievadīju. Ar to arī problēmu nav. Ko es daru nepareizi-kasē ievadu ieņēmuma orderi ar numuru par saņemto naudu no bankas, tas man parādās bankas kopsavilkumā ar kases numuru, kāda vairs tur numerācija bankas kopsavilkumā???
un kāpēc numerāciju vajag bankas kopsavilkumā, ir taču hronoloģiskā numerācija. Kases oredrus jāsagatavo caur kasi, citādi nebūs kases orderu numerācijas, maksājuma uzdevumi - caur banku - maksājuma uzdevums (nevis parasts grāmatojums), tad būs arī normāla maksājuma uzdevumu numerācija. Kur teikts, ka bankas kopsavilkumā jābūt kādai noteiktai numerācijai?
Paldies Cleo par padomiem, mēģināšu, ceru ka beidzot sanāks.
Cleo,vai Zalktī var izdrukāt darba laika tabeli?Nevaru atrast kā.
Ja nemaldos Algas=>Darba laika uzskaite.
Bet tur kur ir tabele nav tādas iespējas,lai varētu drukāt.
Es gan no bankas naudu nemaksāju, taču ja to naudu ko maksājat no bankas arī vadiet caur banku.Kono kases to caur kasi.Unnebūs problēmu.
Kā tad nav uziet uz ikonas ar lupu un parādās kopskats, vai arī sistēma/ pirmsdrukas apskate
Paldies kolēģīši!Tiešām var,lieta tāda ,ka es strādāju ar mazo lapu,tad tāda iespēja netiek piedāvāta,kad uzliku lielo pa visu ekrānu -bija OK!
visu ko var sagatavot Zalktī, var izdrukāt.
Sakiet vai ir kaut kaada rokas graamata par to Zalgti? Shodien saaku ar to programmu stradaat un velos izlasiit kaut kaadas instrukcijas. Kas ir helpaa tas ir loti pverhnostno. Palidziet ar info. :-?
www.zalktis.lv Tur ir laba rokasgrāmata.
uztaisiet izmēģinājuma datu bāzi un pamēģiniet dažādus grāmatojumus, un sagatavot dažāda veida dokumentus, tad redzēsiet, kur kas un kā "aiziet". Zalktis principā ir pati vienkāršākā programma.
Es arī esmu uztaisījusi piemēra firmu un tajā tad visu pamēģinu
Закрыть
Краткое описание нарушения