Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada PVN
Labrītiņ!!! Man atkal jautājums,saistībā ar nelaimīgo nekustamā īpašuma realizāciju.Tā kā tas ir neapliekamais darījums,ir jārēķina proporcija.Nezinuvai pareizi,bet man sanāk tā: 49.rinda13500,00
40.rinda15981,50
Neapliekamo darījumu īpatnējais svars (%) 84,47
PVN gada deklarācijā -896,29
Kur man uzrādīt aprēķināto summu?
Ответы (8)
Если это была единственная сделка, пропорцию рассчитывать не надо.
Tieši tāpat domāju arī es,bet vakar VID darbiniece man tā lika darīt!!!
(11.2) Ja apliekamā persona taksācijas gada laikā veic vienu neapliekamu darījumu, !!!!kas nav saistīts ar apliekamās personas saimniecisko darbību!!!!!, šai apliekamajai personai ir tiesības neapliekamā darījuma vērtību neiekļaut priekšnodokļa aprēķināšanas proporcijā.
Super!!! Liels paldies,TtT,neko nerēķināšu!!;)
А что супер-то?
6) saimnieciskā darbība — jebkura sistemātiska darbība par atlīdzību, kas nav darba devēja izmaksāta darba samaksa vai cita atlīdzība darba ņēmējam, no kuras aprēķināmas valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas un iedzīvotāju ienākuma nodoklis;
Пропорция не расчитывается только в том случае, если эта сделка не связана с вашей хоздеятельностью, а вот что этим хотели сказать законодатели - большой вопрос, потому как до сих пор не могут определиться или это сделка, которая не является основным видом деятельности фирмы, то ли это подарок кому-то, стоимость которого облагается ПВН.
Paga,paga,stop!!Nekustamais īpašums ir firmas un nekādā gadījumā tas nav saistīts ar darba attiecībām!!! Nu soc.nodoklisun iedzīvotāju ienākuma nodoklis nevarētu būt nekādā gadījumā!!es tā domāju.
Да при чем сдесь трудовые отношения! Если вы продали недвижимость, а не подарили ее, то это хоздеятельность и пропорция расчитывается.
А про социальный и подоходный с населения здесь вообще речи не было
Закрыть
Краткое описание нарушения