Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PL nolietojums nodokļiem. К списку тем
Ответы (7)
Зачем исключать из состава ОС, которые полностью самортизированы, но продолжают использоваться в хоздеятельности? В налоговом учете ничего не меняется, если выбытие ОС по финансовому учету прошло с нулевой остаточной стоимостью, если это ОС не 1 категории, и если по этой категории остаточная стоимость ОС превышает 50 латов.
PL tiek arī likvidēti kā nederīgi, vai tad būtu jāizslēdz gan no kategorijas sākotnējās vērtības gan arī nolietojums, ja vairs netiek izmantoti saimn. darbī`ba.
Jau norakstīju, bet nodokļu aprēķinā kopsavilkumā pie uzkrātā nolietojuma joprojām būs šis PL nolietojums.
Viss atkarīgs no tā, cik ilgā laikā Jūs amortizējāt PL fin.uzskaitē.
Pilnīgi iespējams, ka arī pēc norakstīšanas fin.grāmatvedībā, PL kategorijā vēl dažus gadus eksistēs daļiņa no izslēgto PL vērtības.
Par to nav jāuztraucās, ja vien šie nav I vai V kategorijas PL (vai jaunās tehnoloģ. iekārtas - bet tām vēl par agru).
Pilnīgi iespējams, ka arī pēc norakstīšanas fin.grāmatvedībā, PL kategorijā vēl dažus gadus eksistēs daļiņa no izslēgto PL vērtības.
Par to nav jāuztraucās, ja vien šie nav I vai V kategorijas PL (vai jaunās tehnoloģ. iekārtas - bet tām vēl par agru).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть