Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Par Zalkti un dokumentu numerāciju К списку тем

Par Zalkti un dokumentu numerāciju
Kad grāmatojam dokumentus, lai nesajuktu, kurš ir jau iegrāmatots , kurš ne,dodam tam kārtas numuriņu (protams liekam ari kontiņus). Bet man ir tāds jautājums, jo ar Zalkti darbojuos tikai pirmo mēnesi,vai Jūs liekat to numerāciju, kuru dod Zalktis hronoloģiskajā? Bet, ja Zalktī stornē,tad numuru kārtība izjūk t.i. kāds numurs izkrīt, ko tad? Es lieku tos pašus numurus,jo, manuprāt,numurs paliek , numurs, ka tik neatkārtojās un viegli var to dokumentu atrast programmā,kaut ari daži izkrituši pa vidu.Betkā Jūs daraties?
H
H 12.04.2006 21:03
165 сообщений на сайте

Ответы (23)

Kādad paliek, jūs esat saņēmumšas atbildi uz jautājumu?
Tore
Tore 15.04.2006 09:33
981 сообщение на сайте
kāda tad ir numura nozīme uz dokumenta? Manuprāt numurs ie domāts tieši tāpēc, lai šis iegrāmatotais dokuments būtu identificējams - tātad hronoloģiskā žurnāla numurs, neatkarīgi no tā, vai ir stornēts vai nav. Svarīgi ir, lai varētu identificēt šo dokumentu Jūsu grāmatvedības programmā (IMHO).
Cleo
Cleo 15.04.2006 11:48
19234 сообщения на сайте
Es arī rakstu progr.ievad.Nr
Valentinar
Valentinar 18.04.2006 20:40
411 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.