Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pārmaksātais IIN К списку тем

Pārmaksātais IIN
Kur varētu uzzināt kaut ko vairāk par pārmaksāto iedzīvotāju ienākuma nodokli fiziskām pērsonām?
69ineta
69ineta 18.04.2006 13:16
2 сообщения на сайте

Ответы (5)

Это в каком смысле? Откуда у Вас переплата то взялась?
Amuil
Amuil 18.04.2006 13:17
26357 сообщений на сайте
Viens darbinieks vaicā,kā uzzināt,vai viņš nav pārmaksājis
69ineta
69ineta 18.04.2006 13:36
2 сообщения на сайте
Ну так в бухгалтерии пусть и выясняет.
Amuil
Amuil 18.04.2006 13:40
26357 сообщений на сайте
lai persona uztaisa ienākumu deklarāciju - tur arī viss saskaitīsies. Un tad ar deklarāciju lai iet prasīt atpakaļ pārmaksu.
Saab
Saab 20.04.2006 12:12
356 сообщений на сайте
Pārmaksas var veidoties no dažādām situācijām - ja ir bijuši attaisnotie izdevumi (un ja darbinieks par tiem ir čekus noformējis un saglabājis:) ), ja laikā nav kādu periodu strādājis, vai nav d/a par kādu mēnesi bijusi tik liela, lai izmantotu visu neapliekamo minimumu. Vienkāršāk sakot, ja viņš visu gadu bez pārtraukumiem ir strādājis, katru mēnesi saņēmis algu un nav bijuši attaisnotie izdevumi, tad pārmaksai principā nevajadzētu rasties. Tomērt pats drošākais variants - aizpildīt deklarāciju!
Inetam
Inetam 20.04.2006 21:28
156 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.