Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

ES līdzfinansējums К списку тем

ES līdzfinansējums
2005. gadā uzbūvēta tehnikas novietne saņemts ES struktūrfondu līdzfinansējums. kā pareizi grāmatvedība atspguļot šo saņemto naudu.
Irenaz
Irenaz 20.04.2006 09:44
157 сообщений на сайте

Ответы (3)

Grāmato uz nākamo periodu ieņēmumiem kreditoru sastāvā. D 26.. K 59...

Gada beigās no 59.. uz ieņēmumiem pārgrāmato daļu no finansējuma proporcionāli nolietojumam, kas par attiecīgo gadu aprēķināts tehnikas novietnei.

Bez tam vajadzētu arī nākamo periodu ieņēmumu summu sadalīt īstermiņa un ilgtermiņa - kāda daļa no tās tiks norakstīta 2006. gadā un kāda turpmākajos gados.
Zvaigznite
Zvaigznite 20.04.2006 10:02
183 сообщения на сайте
MK 2004.gada15.jūnija noteikumi nr.537.

Struktūrfondu finansējums, kas izpaužas kā izdevumu atmaksa pēc ilgtermiņa ieguldījumu objekta iegādes, tiek atspoguļots kontā "Nākamo periodu ieņēmumi".
Valise
Valise 20.04.2006 10:07
28 сообщений на сайте
Liels paldies, es tā arī emu izdarījusi, gribējas tikai pārliecināties vai daru pareizi.
Irenaz
Irenaz 20.04.2006 11:03
157 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.