Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumis - sakuma atlikumi К списку тем
Tildes Jumis - sakuma atlikumi
Sakiet ka Jus vadat Tildes Jumis sakuma atlikumus?
Ответы (11)
Jauns grāmatojums/ Kontu atlikuma grāmatojums
Un savada vairākus pēc nepieciešamības, pa partneriem
Vai Jus ejat finashu dokuemnti -> Kontu atlikumi - >
Gramatojums tikai viena puse debeta vai kredita
Tad virsgramata tas paradas gan pa debetu gan pa kreditu?
Ne ta?
Pareizi, bet mani nomulsinaja, ka virsgramata radas ta, ka piem., es ieliku kreditoros kadu summu 285, tad ari shada summa otra puse?
Jā, pareizi, konta atlikuma grāmatojums ļauj likt pa vienu pusi
Jā, bet kā Jums izskatas VIRSGRAMATA?
Заведете остаток по кредиту, он в кредите и появится. Заведете остаток по дебету, он у дебете появится. Не может же один и тот же остаток появится и в дебте и в кредите, это же не проводка. И в главной книге остаток попадает именно туда, где и должен быть. Попробуйте.
Paldies - es saprotu, ka ta augsheja rinda ir Tildes Jumis ipatniba, jo vina visulaiku nak lidzi, bet leja debets un kredits sakrit!
Paldies:)
Tā gan nav nekāda Tildes Jumis īpatnība, bet kļūda
Atlikumi jāvada ar iepriekšējā mēneša pēdējo datumu, tad viņi parādīsies kā atlikums (piem. ja uz šī gada sākumu, tad ar 31.12.05.), ja vada ar 1.01.06., tad viņi nāk apgrozījumā šajā gadā. Mēs arī nevarējām saprast kā to dabūt gatavu - apraktā nekur arī nebija pateikts (vismaz es neatradu).
Jums , cik saprotu virsgrāmatā ir augšā kāda summa D vai K, kas ir bez konta.Tildeautomātiski pieliek trūkstošo summu, lai sakrīt virsgrāmata.Tātad ievadot atlikumus ir kļūda, kas jāmeklē.
Закрыть
Краткое описание нарушения