Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
AVS datorprogramma К списку тем
Bdaiga 21.04.2006 19:41
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Ответы (10)
Моя знакомая работала.
Очень отрицательные.
Очень отрицательные.
C2h5oh 21.04.2006 19:42
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
V mojej firme rabotajet sklad. Konsuljatantov ne doždatjsja, za každij prijezd 25.Ls nastrojka dlja provedenija inventuri - 140.00.Očenj otricateljnoje.
Sofija76 21.04.2006 20:22
506 сообщений на сайте
506 сообщений на сайте
Es ar AVS programmu (noliktava, bilance, algas)strādāju jau trīs gadus, kā jau katrai programmai ir savi mīnusi un plusi, taču pa šiem trīs gadiem jau esmu programmu kārtīgi iepazinusi.Nosākuma gan gāja visādi, ja teorētiski zinu, tad nemāku to ielikt programmā.Ar programmētājiem ir tā, ka nosākuma viņi domā, ka visiem viss ir jāzin un bija ne sevišķi atsaucīgi, taču tagad jau ir cita attieksme.
Я с АВС отмучилась полгода. Хуже была только Эверест, которая не работала вовсе. Впечатление, что её произвели спецы очень далёкие от бухучёта. Ненадёжная, нелогичная, неудобная и ооочень дорогой сервис, при никаком качестве. В этом веке - полное НЕТ !
Oira 21.04.2006 23:45
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Aiga72, man algas nav, jo 6 darbinieki, bet varbūt vajag prasīt, lai ieliek.Vēl gribēju zināt, kā ar numerāciju. Kur var redzēt, ka visi dokumenti, piem. ieejošās pavadzīmes ir ar iekšējiem numuriem. Pie ievadīšanas nekādi numuri neparādās.
Bdaiga 24.04.2006 20:40
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
А 6 благотворительность осуществляют?
C2h5oh 24.04.2006 20:41
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
Ja ir tikai seši darbinieki, tad nav jēgas tērēt 120 Ls programmai, bet gan algas rēķināt excel. Viņu piedāvātā algu programma ir vairāk piemērota darbiniekiem ar normālo darba laiku, bet ja grib summēto, tad tāpat pa priekšu jāuzskaita stundas excelī un tad var ielikt programmā.Mīnuss- summētajam darba laikam nepareizi rēķina vidējo algu un atvaļinājumus.Viņiem piedāvājumā ir tikai viena versija, jo jaunu nav kam izstrādāt. Par iekšējiem numuriem- ja strādājat noliktavā, tad pavadzīmi ievadot labajā apakšējā stūrītī parādās iekš. Nr., bilancē-kreisajā apakšējā stūrītī.Bet tas gan ir atkarīgs no programmas versijas, kāda Jums ir uzstādīta.
Man nav noliktava.Droši vien,ka Jums ir cita versija.Īpašā sajusmā neesmu par šo programmu, jo daudz kas nav skaidrs. Paši darbinieki bija atsaucīgi tikai līdz programmas iegādes brīdim.
Bdaiga 25.04.2006 18:16
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Pirms pus gada
Bdaiga 30.04.2006 18:32
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть