Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Mantisks ieguldījums citas firmas pamatkapitālā К списку тем
Ответы (13)
Ждите ТТ7.Она в ПВН спец всем спецам.
C2h5oh 24.04.2006 19:39
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
"Izraku" punktu MK noteikumos Nr. 534 no 2005. gada 19. jūlija Likuma "Par PVN" normu piemērošanas kārtība":
19. Likuma normas nav piemērojamas:
19.3. ieguldījumiem kapitālā
Tad es saprotu tā, ka arī ieguldot PL citas firmas pamatkapitālā nekādas saistības attiecībā uz PVN nerodas. Jeb varbūt es esmu, kaut ko palaidusi garām vai kaut ko neesmu ņēmusi vērā?
Tad es saprotu tā, ka arī ieguldot PL citas firmas pamatkapitālā nekādas saistības attiecībā uz PVN nerodas. Jeb varbūt es esmu, kaut ko palaidusi garām vai kaut ko neesmu ņēmusi vērā?
Pēc loģikas sanāk tā: jūs nopirkāt D12; D5721. Pēc tam jūs atdevāt šo citai firmai. Līdz ar to jums vajag noformēt tai firmai PPR ar PL vērtību un PVN. Neredzu kāda cita veidā var nosūtīt PL ar noteiktu vērtību uz citu firmu .
Jūs nepareizi sapratāt, firma A nevis vienkārši atdod, bet iegulda savu PL firmā B un kļūst par firmas B līdzīpašnieku. Tas ir mantisks ieguldījums pamatkapitālā.
Es saprotu tā, ka no PL sastāva tas pāriet uz kategorīju ilgtermiņa finansu ieguldījumi? Tāpēc jau jautāju, ka esmu sapinusies.
Nē, man tomer liekas, ka vajag atdot PL un B firmas parādu par šo PL iegrāmatot kontā Līdzdalība meitas uzņēmumu kapitālā.
D1310 K2310
D1310 K2310
Varbūt tā A firmai D 1310 K 12..
Firmai B D 12.. K 311. Un nodod ar pavadzīmi, bet bez PVN,
jo
MK noteikumos Nr. 534 no 2005. gada 19. jūlija Likuma "Par PVN" normu piemērošanas kārtība":
Vai tā būs pareizi?
Firmai B D 12.. K 311. Un nodod ar pavadzīmi, bet bez PVN,
jo
MK noteikumos Nr. 534 no 2005. gada 19. jūlija Likuma "Par PVN" normu piemērošanas kārtība":
Vai tā būs pareizi?
Man liekas, ka šeit iet runa par PL, kuru ieguldīja paša firma. Jūsu gadījumā jūs kopā ar PL atdosiet firmai "B" PL priekšnodokli, jo firmai B tas būs kontā 5721 debetā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть