Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PPR reģistrēšana
Vai es esmu kaut ko palaidusi garām?
Vai no MK 339 not. izriet, ka arī ienākošās PPR par saņemtajām precēm ( ne tikai izrakstītās) jāreģistrē tajā reģistrā (25. punkts).???
Liels paldies.
Ответы (4)
Скажем так, коллеги заплатили администр.штраф за не зарегестрированные входящие PPR.
Paldies par atbildi, bet mīļie kollegas!
Man rodas jautājums vai PPR par saņemtajām precēm ir jāreģistrē rēģistrā MK 339 noteikumu 25. punkta kārtībā arī ja preces nav domātas tirdzniecībai, bet patērēšanai? Ja kāds domā, ka jā, lūdzu norādiet to vietu noteikumos, kur tas rakstīts. Paldies.
Тоже не в восторге от этого пункта. По правилам нужно регистрировать ВСЕ полученные накладные в месте получения товара - не зависимо от того, что купили. Купили канцелярские товары - регистрируйте в офисе. Главное - если по чекам купили, то регистрировать не обязательно? Какая тогда польза от этого журнала?!
Tur jau tas āķis!
Ja to tulko tā, ka ir prasība reģistrēt PPR preču saņemšanas vietā, tad , atvainojiet, preču saņemšanas vieta var būt vairumtirdzniecības bāzes adrese un tad šāds 25. punkta tulkojums ir absurds.
Закрыть
Краткое описание нарушения