Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Zalktis un pamatlīdzekļi К списку тем

Zalktis un pamatlīdzekļi
Kaut kas man tā kā neštimē ar Pamatlīdzekļu uzskaites kartītēm t.i. domāju,to vidējo aili. Kods man neievadās, tad skaitu un uzskaites vērtību nezinu caur ko ievadīt. Viena mēneša nolietojuma summa neievadās. Vienīgi inventāra numurs man ievadījies un likme gadā.Vai kaut ko nedaru pareizi?
H
H 25.04.2006 22:17
165 сообщений на сайте

Ответы (8)

Man nolietojumu (finansu) aprēķina perfekti.Nodokļu nolietojumu aprēķina visai kategorijai kopumā.(Tās man zināšanas no Cleo pūra.
Aivareno
Aivareno 25.04.2006 22:28
6641 сообщение на сайте
Vispirms Jūs ievadiet Pamatdatus: Datumu,tad izvēlietieskoda iespējas (tur nekas pašām nav jāievada) vai tas ir saņemts pamatlīdzeklis,rekonstruēts, pārvērtēts utt. un ierakstiet pamatojumu,.Pamatlīdzekļu nolietojumu programma reķina automātiski
Aivareno
Aivareno 25.04.2006 23:30
6641 сообщение на сайте
Jā , Aivareno,es to visu izdariju, ievadiju Pamatdatus, bet kad es vēlāk skatos pamatlīdzekļu atskaitēs , to kartītes izdrukājamo versiju, tur vidējā ailē(tieši zem virsraksta "Pamatlīdzekļu uzskaites kartīte Nr.") man ir tikai inventāra numurs un nolietojuma likme gadā.Ne kods, ne skaits (kaut arī faktiskis kartīte vispār laikam domāta vienam pamatlīdzeklim), ne uzskaites vērtība, ne Likvidācijas vērtība, ne viena mēneša nolietojuma sumas man nav !?:-? Vai tas jāaizpilda manuāli? Vai kā?
H
H 26.04.2006 01:08
165 сообщений на сайте
uzskaites vērtību taču jāievada pie pamatdatiem aiz pie saņemts summa latos. Kā tad Zalktis var uzminēt PL vērtību, ja Jūs to nekur neievadāt?

Likvidācijas vērtība jau arī parādīsies tikai tad, kad ievadīsiet PL likvidējot, nevis iegādājoties.
Cleo
Cleo 26.04.2006 07:28
19234 сообщения на сайте
Vairākas reizes jau blenžu Pamatdatos, kur visu esmu aizpildījusi , bet tajā vidējā ailē tieši zem lielā virsraksta drukājamā pamatlīdzekļu uzskaites kartītē man ir tikai inventāra numurs un % un viss. Jāmeklē laikam kāds kam es varu vizuāli to visus parādīt.:(
H
H 26.04.2006 11:03
165 сообщений на сайте
Pareizi, jau pareizi, bet caur kurieni ievada vērtību kartītē augšā ne nolietojumam, kur likvidācijas vērtību, tur jau tā lieta ka arī ievadot neparādās
Tore
Tore 26.04.2006 12:15
981 сообщение на сайте
lapiņā pamatdati ir lejā zem loga + un - zīmītes, at + pievieno jaunu ierakstu attiecīgi: datums: kods (kas domāts - saņemts, rekonstrukēts, pārvērtēts, norakstīts) un nākošā ailīte PL vērtību atbilstoši šim kodam un pamatojumā dokumentu.

Ja jūs meklējat pašā "galviņā"uzskaites un nolietojuma vērtību, tad tur to nav (kāpēc nezinu, tas jautājums programmas izstrādātājam), bet pašā kartītē lejā - tabulā visa informācija par uzskaites vērtību, nolietojumu un atlikušo vērtību atspoguļojas.
Cleo
Cleo 26.04.2006 12:42
19234 сообщения на сайте
Nu, re! Sazinājos telefoniskis ar vienu Zalkša zinātāju un teica, ka sanāk kā man.Liekastā esot programmas kļūda.Nu, nekas! Ja vajadzēs ,izdrukās un ierakstīs tos ciparus ar roku.
H
H 26.04.2006 21:41
165 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.