Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dabas resursu nodoklis К списку тем

Dabas resursu nodoklis
Jāsamaksā nodoklis par 3-5 kilogrami par plastmasas maisiņiem.Kur es ko varu palasīt un gan jau kāda atskaite ir jāiesniedz arī.Būtu zinājuši nebūtu no ražotāja tos maisiņus pirkuši.man likās visu laiku , ka nav jāmaksā.Ak, es naivais.
Aivareno
Aivareno 27.04.2006 14:24
6641 сообщение на сайте

Ответы (4)

http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/dabas%20resursu%20nodokļa%20likums.doc - для начала, наверно, это можно почитать.
Irena22
Irena22 27.04.2006 14:33
42998 сообщений на сайте
Tiku līdz atskaitei.Tikainesaprotu vai man pārskats jādrukā arī ar tukšām veidlapām.Vai tikai tā veidlapa, kura nepieciešama?Un vēl, man jāsamaksā 0,62 Ls.Tātad pārskatā jāraksta Ls 1,00?
Aivareno
Aivareno 28.04.2006 11:46
6641 сообщение на сайте
Jāņem tikai nepieciešama pielikuma veidlapu. Nodokļa summu jāuzrada precīzi - 0,62 Ls.
Klepa
Klepa 28.04.2006 11:52
6783 сообщения на сайте
Mani samulsināja uzraksts :latos.Es sāku domāt jāraksta pilni lati, bet no otras puses domāju, ka nodokļus jāuzrāda ar santīmiem.Stāvēju kā starp divām priedēm un nesapratu uz kuri pusi virzīties.:)))
Aivareno
Aivareno 28.04.2006 13:22
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.