Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pamatlīdzekļu nolietojums nodokļiem К списку тем
pamatlīdzekļu nolietojums nodokļiem
Esmu apmaldījusies šajā tabulā - Jumts nobrauca - tikai nezinu kur...
1) 1.aile"Kategorijas koriģētā vērtība taksācijas perioda beigās" 'so summu pārceļ no iepriekšējā gada vai ņem no ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskata kā pmtl.atlik.vērt.+nolietojums uz tiem.
2) 2.aile"Atlikusī vērtība, no kuras aprēķina taksācijas perioda nolietojumu" ????
3) 3.aile- nodokļiem nerēķinu, jo nav saimn.darb lieku visur nulles...
4) 4 aile - vairs nezinu ko domat.
Nolieciet mani atpakaļ uz ceļa!
Ответы (13)
Подождите, а что Вам заполнять для налогового износа, если nav saimn.darb.?
Razve pie gada parskats eto nevxodit v komplekt?
в комплект-то входит, только,если хозяйственной деятельности действительно не было, то налоговый износ нельзя начислять
Darīšu sekojoši - pārrakstu atlikumus no 2004.gada. trijās ailēs "nulles"
atlikums beigās tas pats - pamatl. nav ne pirkti ne pārdoti.

Nepievienot pie gada pārskata šo tabulu "baidos"
И напрасно боитесь. В комплект не входит, покажите (Светик!), что входит в комплект?
Если боится человек, пусть вложит. я бы тоже вложила. Для фининспектора:)
PL nolietojuma nodokļiem kopsavilkuma karte neietilpst gada pārskata sastāvdaļās. Ja es pareizi saprotu, tad šī karte atspoguļo to PL nolietojumu nodokļiem, kas uzrādīts UIN deklarācijā "39.rindā Pamatlīdzekļu nolietojuma un norakstāmo nemateriālo ieguldījumu vērtības summa saskaņā ar likuma 13.pantu(6.panta 1.d. 1.p.)", samazinot apliekamo ienākumu, bet ja šajā rindā nekāda skaitļa nav, tad manuprāt šī karte nav jāpievieno pie gada pārskata pielikumiem.
Я тоже думаю, что это приложение к декларации и к годовому отношения не имеет.
Закрыть
Краткое описание нарушения