Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kaverznij drn
Sveiki cienīties zinātāji!
Jautajums- firma nodarbojas ar kafijas tirdzniecības aparātu izvietošanu, kafija tiek lieta lastmasas glāzītēs. jautājums- vai šīs glāzes var uzskatīt par iepakojumu vai arī tas nav iepakojums, jo neatbilst visām iepakojuma funkcijām?
Ответы (8)
Pedēja numurā "Bilance"tieši par to skaidroja. lpp.30
Tie ir vienreizējās lietošanas galda piederumi un par tiem jāmaksā DRN.
To, ka par tiem ir jāmaksā DRN, to es saprotu un zinu, bilanci lasīju un viennozīmīgu saprati neatradu.
Mani interesē vai šīs glāzītes ir iepakojums? un lūk kapēc-gatavoju Vides ministrijai atskaiti un nesaprotu,- vai man tur uzrādīt arī šīs glāzītes vai tās tomēr nav iepakojums,(ja tas nav iepakojums, cik saprotu 3 kārša likme netiek piemērota)
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/vid%20vēstules/drn/drn_11012005_nr.15.3.19.647.doc
saskaņā ar šo VID vēstuli, it īpaši pēdējo jautājumu, kas nu galīgi nesakrīt ar Bilancē rakstīto, vienreiz lietojamie galda trauki nepielda iepakojuma funkcijas manā gadījumā.
vardsakot man nav nekas skaidrs.
Domāju ka tās nav iepakojums, vienāda ir tikai abu šo lietu uzskaite un apsaimniekošana.
Lost_data! Pilnīgi piekrītu, arī pabrīnojos šai atšķirībai Bilances rakstā un VID paskaidrojumā.
un ko jūs man ieteiktu Vides ministrijas atskaitē man rakstīt vienīgi iepakojumu vai arī glāzes un citus izstrādājumus, piemēram, maisamos kociņus?
Все таки одноразовая посуда, такая как стаканы и мешалки никак как упаковка проходить не могут.Ведь тарелки и вилки одноразовые никто за упаковку не считает, так и стаканы.
nu togda mozhet kto podskažet tochnij adres, kuda otchetik nesti Vidzemes rajons- ja vpervoj!
Закрыть
Краткое описание нарушения