Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
HELP!!!!!!!
HELP!!!!!!!!!!
Citigi izlasiju materialus par atlikto nodokli un uzkrajumiem atvalinajumiem. Un sajuka viss par gramatojumiem. Viena vieta raksta ka uzkrajummi atvalinajumiem jauzrada D72 K43, bet jau nakamaja raksta D72 K53
Un tas pats ir ar atlikto nodokli viens iesaka radit uzkrajumos bet cits istermina kreditoros.
saprotu, ka bilances pasiva vien sanak, bet kadi tad ir pareizie gramatojumi????????
Laikam, esmu galigi duma, help???????????/
Ответы (8)
Uzkrājumi atvaļinājumiem es liku D72 K43, bet atlikto nodokli - īstermiņā kreditoros "Uzkrātās saistības". Ta man iesaka zvērināta revidente.
Piekrītu , Latgola. Tikai man zv.revidentsatlikto nodokli ieteica likt ilgtermiņa saistībās:)
Atliktais nodoklis - uzkrātās saistībās ???? Nu tas gan jaunums.
Nu re, katram savs viedoklis- kurs tad ir pareizais???
Ja Jums nav zv.revidents, tad kā ieliksiet tā būs. Gada pārskata pielikumā paskaidrosiet rindu un visi zinās kas tur ielikts. Bet ja ir zv.revidents, tad kā viņš saka tā arī dariet.
Atliktais nodoklis - uzkrātās saistībās
Мнений может быть и много, но по смыслу этому отложенному нечего делать в краткосрочных кредиторах, если предприятие и в дальнейшем планирует получать прибыль.
Н-да, ничего не скажешь, хороши ревизоры.
Закрыть
Краткое описание нарушения