Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Programma kokapstrades uznemumam К списку тем

Programma kokapstrades uznemumam
Cien.Forumiesi!

Gada parskats ir nodots, bet ir radusies problema - ta ka uznemums sasniedz 2 no 3 kriterijiem, kad firmai ir vajadzigs zverinats revidents, ir nepieciesams gramatvedibas uzskaite pariet no Excel uz kadu nogramatvedibas datorprogrammam.

Foruma neatradu - ar kadam programmam izvelas stradat kokapstrades firmas.

Ta ka pazina strada ar 1C, domaju skatities so programmu. Bet foruma slave ari Accor. Uznemuma lielakais darba apjoms ir kokmaterialu uzskaite un darbinieku algas, jo liela kadru mainiba. Vai varat padalities ar savu pieredzi - kadu prgrammu lietojat, ja esat kokapstrades firmas gramatvede.

PS. Firma ne tikai tirgo kokmaterialus, bet tikko ari sak sniegt galdniecibas un transporta pakalpojumus.
Lapsina
Lapsina 02.05.2006 16:43
нет сообщений на сайте

Ответы (16)

Mēs ražojam mājas un man pietiek ar Tildes Jumi.
Andaz
Andaz 02.05.2006 17:30
27892 сообщения на сайте
В Аккоре есть приложения по кокматериалам (активно использую), а с недавнего времени - и декларация по кокматериалам (главное приложение к ПВН декларации). Правда, я еще не скачала новую версию и с новинкой лично не знакома.
Valterin
Valterin 02.05.2006 21:08
8641 сообщение на сайте
Kas ir taja kokmaterialu programmas pielikuma? Vai uzskaite? Vinju majas lapa neko paskaidrojosu neatradu
Lapsina
Lapsina 03.05.2006 09:08
нет сообщений на сайте
Учёт - это складская программа, приложение по кокматериалам может получаться и без неё, например в финансах, на основе входящих и исходящих накладных.
Makssoft
Makssoft 03.05.2006 09:12
24096 сообщений на сайте
Sazvaniju Accor konsultanti un vinja man paskaidroja, ka tur ir tikai finansu modulis, bet nav noliktava. Es ta ka biju domajusi, ka mums tomer to noliktavu vajag, jo precu sortiments ir plass un uzskaites prasibas ari Kokmaterialiem no programmas var dabut tikai PVN 2 pielikumu.

Bet ka ar 1C? Vai to nelieto neviena kokapstrades firma?

Andaz: Vai Tevi apmierina Tildes Jumis? Esmu bijusi paskatities Demo versiju. Man likas, ka si programmma nav draudziga lietotajam tiesi informacijas ieguves zinja... Tur so to no ta ko es veletos dabut ara no programmas nevareja izpidlit.
Lapsina
Lapsina 03.05.2006 09:15
нет сообщений на сайте
По-моему, в Тилде можно вести складской учет лесоматериалов.
Irena22
Irena22 03.05.2006 09:16
42998 сообщений на сайте
Domāju, ka Jums derētu programma WINLATS. Tur ir gan noliktavas uzskaite gan ražošana, gan grāmatvedība, gan ellastīgs algu modulis. Ir iespēja sniegt pakalpojumus un komplektējot ražojumu, programma rēķina reālo ražojuma pašizmaksu. Ir arī kaut kādi kokmateriālu dokumenti, cik zinu. Informāciju variet iegūt m.matisons@nrdata.lv
Lieneozolina
Lieneozolina 03.05.2006 10:31
7 сообщений на сайте
Bet ka ar 1C? Vai to nelieto neviena kokapstrades firma?

Lieto. Starp mūsu klientiem ir kokapstrādnieki. Es nezinu kā pārējās firmās kuras piedāvā 1C programmu, bet mums ir kokmateriālu uzkaites bloks grāmatvedības programmā ar atskaitēm. Varat atnākt uz EĻMI paskatīties
Sletla
Sletla 03.05.2006 11:43
13525 сообщений на сайте
Sletla!

Man ir informacija, ka 1C "klibo" debitoru un kreditoru uzskaite :-?
Lapsina
Lapsina 03.05.2006 11:59
нет сообщений на сайте
lai nu ar ko, bet ar debitoru/kreditoru uzskaiti problēmu 1c nav.

drīzāk algu uzskaite, ja neņem papildus paplašināto moduli varētu būt labāka, bet man nav noliktavas, tā ka es klusēju.
Sibylla
Sibylla 03.05.2006 12:21
1499 сообщений на сайте
Latvijā 1C programmas piedāvā vismaz 10 firmas. Visas šīs programmas ir PAVISAM DAŽĀDAS! Dažādis ir arī cenas un apkalpošana. Tāpēc, ja gribat iegādāties tieši 1C programmu, Jūms jāpaskatās un jasalīdzina visas!
Sletla
Sletla 03.05.2006 12:52
13525 сообщений на сайте
To Sletla

"Starp mūsu klientiem ir kokapstrādnieki. Es nezinu kā pārējās firmās kuras piedāvā 1C programmu, bet mums ir kokmateriālu uzkaites bloks grāmatvedības programmā ar atskaitēm." А приложение-то по дереву у Вас еще 2001.gada12. jћnija Nr. 251 Когда переделаете на Ar grozījumiem, kas izdarīti ar MK 04.01.2005. noteikumiem Nr.2, kas stājās spēkā ar 01.02.2005? Приходится в екселе заполнять.
Sm
Sm 03.05.2006 13:03
860 сообщений на сайте
Знаю! Скоро выйдет!
Sletla
Sletla 03.05.2006 13:22
13525 сообщений на сайте
Не прошло и года ...
Sm
Sm 03.05.2006 13:25
860 сообщений на сайте
Sletla
Sletla 03.05.2006 13:33
13525 сообщений на сайте
А Zalktis подходит ддя сделок с лесоматериалами?
Spars
Spars 03.05.2006 16:28
509 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.