Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Zalktis un algas saraksts К списку тем

Zalktis un algas saraksts
Cien., Zalkša grāmatveži, ir , lūdzu,jautājums - kā noformēt algu sarakstu,ko var izdrukāt šajā programmā, ja algu izmaksā beskaidrā veidā?Te tas variants vairāk domāts kā skaidras n. izmaksai.

Tātad,aprēķinu algu.Izdrukāju "Algu un izmaksu sarakstu", kuru paraksta vadītājs , grāmatvedis.Bet vai tad kasiera parakstam arī jābūt, ja es to algu pārskaitu darbiniekam uz viņa bankas kontu. Mans priekšnieks parakstījās ,jo ir arī kasieris,bet tur, kur rakstīts kases grāmatas numurs, ievilka strīpu un apakša uzrakstīja :Izmaksāt uz darbinieka personīgo kontu. Kā Jūs darat?Nezinu , vai tas ir pareizi kā mēs te to tā noformējām?
H
H 03.05.2006 22:47
165 сообщений на сайте

Ответы (13)

Ir algu saraksts bankai. Vai tas jums neder?
Duda43
Duda43 03.05.2006 22:50
415 сообщений на сайте
A, bet tur ir tikai izmaksājumā summa. Ne d.dienas ne aprēķinātā alga un nodokļi tur nav.Vaiar to pieteik?
H
H 03.05.2006 23:00
165 сообщений на сайте
H, так и делайте, как сделали, по-моему, там нет другого варианта списка на зарплату. Можно еще напротив фамилий поставить номера платежных поручений.
Irena22
Irena22 03.05.2006 23:35
42998 сообщений на сайте
Paldies, Irena22 ! Laba ideja pierakstīt to maks. uzd. nr.
H
H 04.05.2006 00:17
165 сообщений на сайте
Es taisu atsev.sarakstutiem,kam alga iet uz banku,atsev.tiem,kam maksā skaidrā naudā.Tā kā darbin.irievadīti konu numuri,pēc tam nospiežu -saraksts uz banku.Manuprāt viss sanāk tīri jēdzīgi.Sociālo drukā tāpat kopējo,ta ka problēmu nav.
Valentinar
Valentinar 07.07.2006 19:46
411 сообщений на сайте
vietā kur ir paraksts es ierakstu MU nr. /datums/.
Cleo
Cleo 07.07.2006 19:48
19234 сообщения на сайте
Объясните, пож-та, зачем писать ведомость на з/плату, если перечисляешь через банк? Ведь есть платежка, в которой стоит фио и сумма.О том, что перечислен-есть выписка банка.

Какое подтверждение и кому еще надо?
Frog
Frog 07.07.2006 20:30
1186 сообщений на сайте
un kur tad Jūs liekat grāmatojumu par aprēķinātām algām un nodokļiem? Es teiksim lieku uz algu saraksta nevis grāmatvedības izziņā.
Cleo
Cleo 07.07.2006 20:47
19234 сообщения на сайте
Если в удержаниях добавить сумму "Выплачено через банк", то в ведомости к получению должно быть 0. Не знаю возможно ли так в Zalktis. А ведомость я всегда печатаю независимо от способа выплаты.
Makssoft
Makssoft 07.07.2006 20:54
24096 сообщений на сайте
Es arī daru kā Cleo
Tore
Tore 08.07.2006 18:44
981 сообщение на сайте
Es algu grāmatojumus taisu caur gr-bas izziņu.
Valentinar
Valentinar 08.07.2006 18:46
411 сообщений на сайте
kā grāmatojumu algu grāmatojumus ievadu Zalktī, bet nedrukāju no zalkša to kā grāmatvedības izziņu, vienkārši uz algu saraksta sarakstu kontējumus, kas saistīti ar to algu.

Ir iespējams arī kā izmaksājamo summu atstāt nulli Zalktī, ja šo izmaksājamo summu, ko pārskaita caur bankas kontu ieraksta kā izmaksu avansā, - tad algu sarakstā pretī šim cilvēkam būs nulle, bet tādā gadījumā gan būs vajadzīga grāmatvedības izziņa ar grāmatojumiem par visā algu aprēķinu summām (manuprāt).
Cleo
Cleo 09.07.2006 21:46
19234 сообщения на сайте
Es nemaksāju algas caur banku.Taču algas grāmatoju caur grāmatvedības izziņu un šo izziņu lieku klāt pie algas aprēķinu sarakstiem.Negribasdarīt dubultu darbu, ja var izdrukāt un iešūt.Bet nav nepareizi arī tā , kā dara Cleo.
Aivareno
Aivareno 09.07.2006 22:51
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.