Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Atliktais PVN????? К списку тем
Ievelis 05.05.2006 14:42
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (12)
varbūt kaut kā savādāk to sauc??? :-?
Ievelis 05.05.2006 14:43
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
net i drugogo ponjatija, PVN platim v sootvetstvii s PVN deklaraciej. Možet pereputali atliktais UIN
nu nav tāda brīnuma;)
bet arī esmu tādus jautājumus dzirdējusi
kādreiz tāds jēdziens bija ievedot PL
bet arī esmu tādus jautājumus dzirdējusi
kādreiz tāds jēdziens bija ievedot PL
Nu, man jau arī tā liekas, ka runa ir par UIN, bet, ja priekšniecība saka, ka tāds ir!
Ievelis 05.05.2006 14:52
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Vienīgā doma , kas nāk prātā ja tas saistīts ar PVN gada deklarāciju tā ir korekcijas summa pēc gada deklarācijas , ja ir bijuši gada laikā nepliekamie ar PVN darījumi un tad rēķina korekciju PVN par gadu un tad var iznākt starpība starp PVN gada deklarācijas 1 un 2 rindu kas var gadīties jāpiemaksā reizi gadā.
Есть и ПВН отложенный и акциз отложенный, но все это связано с таможней, а не со сделками на внутренней территории ЕС.
Es par atlikto PVN zinu to, kuru es izdalu, ja PVN 57211 izdalu pie apmaksas, tad atlikto PVN 23111 lieku debetā, bet pie apmaksas D 57211 K 23111. Bet ar gada PVN tam nav nekāda sakara vispār
Lb23 06.05.2006 15:06
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Lb23, такие манипуляции не относятся к понятию отложенный ПВН, это может быть связано только со ввозом на территорию Латвии из третьих стран, и отложенный расчитывает таможня по декларации.
Nu, lielum lielais paldies! Par to atlikto PVN, kas saistīts ar muitu - izrādās biju dzirdējusi, bet tas neattiecas uz manu jautājumu. Parādīju arī priekšniekam, ko domā citi grāmatveži - viņš bija sašutis (lai cik tas smieklīgi arī nebūtu) :D! Sazvanīja pat savus informatorus par šo lietu un jutās mazliet aizvainots! Paldies, kolēģi!
Ievelis 09.05.2006 10:55
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть