Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Par PVN reeģistrācijas numuru К списку тем

Par PVN reeģistrācijas numuru
Labdien cienījamie kolēģi.Es gribētu uzzināt vai ieņēmumu un izdevumu orderos PVN reģistrācijas numuram ir nepieciešams priekšā rakstīt LV.Esstrādāju ar Tildes programmu, man piemeram vins nedrukā registrācijas numuru ar LV.
Zanetete
Zanetete 27.08.2003 10:40
5 сообщений на сайте

Ответы (5)

Es ari stradaju ar Tildes Jumi un man orderos gan druka LV pirms reg.Nr Iespejams Jus neesat ierakstijusi uzstadijumos to LV kaut kur.
Katrina_82004
Katrina_82004 27.08.2003 11:07
нет сообщений на сайте
Kases operāciju uzskaites noteikumos ir teikts, ka jāuzrāda uzņēmuma reģistrācijas numurs vai nodokļu maksātāja numurs.

Tāpēc, ja neliksi LV priekšā - tu neko nepārkāpsi. Viss būs saskaņā ar MK noteikumiem.
Lena
Lena 27.08.2003 11:09
нет сообщений на сайте
Tildei ir tads gluks:) tur kur programma prasa reg.Nr ir jaraksta PVN reg.Nr un otradi varbut tapec Jums nedruka paskatities UZNEMUMS - INFORMACIJA PAR UZNEMUMU un UZNEMUMA REKVIZITOS , pameginiet ierakstit tur kur uznemuma reg.Nr LVXXXXXXXXXX. Varbut palidzes.
Katrina_82004
Katrina_82004 27.08.2003 11:13
нет сообщений на сайте
ko jūs mokaties, kases orderos NAV nepieciešamības rakstīt tos LV burtus!
Lena
Lena 27.08.2003 11:18
нет сообщений на сайте
paldies jums visiem par palīdzību.
Zanetete
Zanetete 27.08.2003 11:21
5 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.