Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

tulkošana un PVN К списку тем

tulkošana un PVN
Man tāds jautājums - tulkošanas kantoris nebija PVN maksātājs, jo nebija 10 000Ls 12 mēnešos. Tagad sasniedza un ir nesaprašanā - vai apgrozījumā jāskaita iekšā arī tā nauda,ko klients samaksā par tulkojuma notariālu apstiprināšanu (vienvārdsakot, par notāra pakalpojumiem). Mana versija bija tāda, ja klientam piestāda rēķinu, kur ir tikai tulkošanas pakalpojumi, tad notāra pakalpojumi sanāk kā daļa no tulkojuma pašizmaksas (ja tā var teikt) un iekasētā nauda visa ir neto sapgrozījumā. Bet ja rēķinā klientam norāda atsevišķi tulkošanas pakalpojumus un notāra pakalpojumus, tad tulkošanas kantoris sanāk kā starpnieks starp notāru un klientu, un šādā gadījumā notāra atlīdzība neveido tulk.kantoraapgrozījumu. Vai tā ir pareizi? Kā jūs domājat?
Jena
Jena 12.05.2006 14:59
124 сообщения на сайте

Ответы (1)

Es rādītu visu summu kopā ar notāra pakalpojumiem kā realizācijas ieņēmumus pēc rēķina . Un izdevumi būs firmai par notāra pakalpojumiem. Ja rāda kā starpnieku , tad tas muprāt ir sarežģītāk . Kā tad Jūs parādīsiet saņemto naudas daļu par notāra pakalpojumiem?
Ilma
Ilma 12.05.2006 15:15
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.