Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Dividenžu sadale К списку тем
Ответы (7)
А что тут слышать...... низя так делать, нужно разделить согласно долям, а потом они если хотят могут друг другу эти деньги передарить.
Domāju, ka jādala proporcionāli dibinātāju daļām.
Man, ja runa iet par dividendēm, ir šāds jautājums - vai iepriekšējā gada peļņu, no kuras apmēram piektā daļa ar dalībnieku sapulces lēmumu š. g. aprīlī tika novirzīta dividenžu izmaksai, vai atlikušo peļņas daļu var vēl sadalīt dividendēs?
Man, ja runa iet par dividendēm, ir šāds jautājums - vai iepriekšējā gada peļņu, no kuras apmēram piektā daļa ar dalībnieku sapulces lēmumu š. g. aprīlī tika novirzīta dividenžu izmaksai, vai atlikušo peļņas daļu var vēl sadalīt dividendēs?
var vēl sadalīt dividendēs?
- Var, bet tikai nākamgad, jo peļņu var sadalīt tikai vienu reizi gadā. Ja šogad sadalijāt, tad tagad tikai nākamgad.
- Var, bet tikai nākamgad, jo peļņu var sadalīt tikai vienu reizi gadā. Ja šogad sadalijāt, tad tagad tikai nākamgad.
Uz analogu jautājumu par dividendēm man zv.revidentsteica , ka ja ir sapulces lēmums par to , ka pārējie dalībnieki atsakās no savām daļām par labu X , var izmaksāt šim X. Nu un tamlīdzīgi.

Ilonar 14.06.2006 13:26
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть