Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
INVOICE angļu un latviešu valodās (pizrakstāmas ES valstīm) К списку тем
Ответы (8)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar Likuma "Par PVN" 7.panta1.daļas 2.punktu.(No/uz 3 valstīm)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar "Likuma par PVN" 28.panta4.daļu (Jā maksātājs - ārvalstu firma - ES dalībnieks, un Jūs varāt noradīt rēķinā viņa PVN (VAT) numuru)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar Likuma "Par PVN" 7.panta1.daļas 3.punktu (Jā pak.sniegš.vieta nav iekšzeme)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar "Likuma par PVN" 28.panta4.daļu (Jā maksātājs - ārvalstu firma - ES dalībnieks, un Jūs varāt noradīt rēķinā viņa PVN (VAT) numuru)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar Likuma "Par PVN" 7.panta1.daļas 3.punktu (Jā pak.sniegš.vieta nav iekšzeme)
Es rakstu eksela, tikai par transporta pakalpojumiem, PVN, jā viņš ir, skaitu pati, tāpēc šaubos, ka Jums tads paraugs būs interesants.
Я отправила на ваш адрес инвойс,на английский статьи не перевожу.
![Zinaidat](static/avatars/0057/5782_25.jpg)
Zinaidat 30.05.2006 15:54
2085 сообщений на сайте
2085 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть