Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Lūdzu palīdzību. К списку тем

Lūdzu palīdzību.
Mana situācija sekojoša-uzņēmums 2005 g. uzsāka reaorganizāciju no IU uz SIA. Uz 01.10.05 ir zvērināta revidenta apstiprināta bilance, kurā aktīvā ir tikai pamatlīdzekļi un pasīvā zaudējumi un kredītsaistības man kā īpašniecei. Līdz gada beigām tika iepirkti kokmateriāli un daļa tika pārdota, abi darījumi bija veikti bez to apmaksām. Par 2005 gadu vēl nodevu iedzīv.ienāk.deklar., taču kokmateriālu darījumus tur neiekļāvu, jo nebija naudas plūsmas. Ar 07.03.06 esmu jau SIA. Cien. grāmatveži, lūdzu palīdziet tikt skaidrībā ar sākuma atlikumiem un no kura laika man sākt labāk kārtot dubulto grāmatved. Es vēlētos ar 01.01.06. It sevišķi man nav skaidrs ar kokmateriālu darījumiem, jo tie man it kā karājas gaisā. Ja būs nepieciešams, visu paskaidrošu sīkāk.
Janija
Janija 31.05.2006 11:43
331 сообщение на сайте

Ответы (3)

Если можно, в след. раз в заглавии темы пишите что-то более конкретное. Спасибо!
Inst
Inst 31.05.2006 11:47
нет сообщений на сайте
Divkāršo ierakstu var vest arī IU .Tā kā divkāršo ierakstu var sākt kārtot grāmatvedību ar 01.01.06.Betdomāju , ka būs par 2006.gadujānodod IIN deklarācija par periodu kamēr bijāt IU un gada pārskats kamēr esiet SIA.Tikaiperiodi noteikti jānodala ar SIA sākumu SIA bilancei. Nesaņemtā un nesamaksāta naudas plūsma būs uz sākumu kā debitoru un kreditoru parādi ,bet lasīju ka piem.nesaņemtie debitori jāgrāmato D Debitori K 3420 Iepriekšējo gadu ieņēmumi , bet kreditoriem otrādi.
Ilma
Ilma 31.05.2006 11:50
30495 сообщений на сайте
Inst. nu atvainojiet mani, lūdzu, bet Jums, Ilma paldies par atbildi.
Janija
Janija 31.05.2006 12:05
331 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.