Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atkal UVIS
Steidzami jāpērk grāmatvedības programma, tikai jāizlemj kura ir 2 varianti Tildes Jumis vai UVIS, ko sakāt?
Paldies
Ответы (58)
Jumis ja firma ļoti jau grandiozo liela
Es biju apmierināts ar UVI, tagad strādāju ar Apvarsni
Esmu strādājusi ar abām. Tildes Jumis man patika lbāk. Arī tagad dtrādāju ar Jumi.
Noteikti UVIS. Jumi ne par kādu naudu vairs negribu!
Tikai JUMIS! Man ļoti patīk!
Zalktis
Jumim laikam algu sadaļa labāka, bet no UVJa var datus drukāt uz Excel un tur veidot atskaites pēc sirds patikas un nepieciešamības
No JUMIS arī var aizeksportēt uz Excel kaudzi atskaišu un pārtaisīt kādas vēlas. Pašā programmā var taisīt jaunas un pāratisīt esošās atskaites pēc savas vajadzības.
ja blakus ir tolkovii
diler, kas var ne tikai pardot, bet ari apkalpot, palidzet ja rodas problemas.
piem. pie mums(rezekne) jumis pardot visi, bet ja kadi jautajumi zvaniet uz Rigu(telefons maksas).
Varbūt muļķīgs jautājums, bet tomēr: Kādēļ tikai divi varianti??? :-?
Tikai Jumis, parēķiniet izmaksas ! Un pievērsiet uzmanību Tildes Jumja grāmatvežu pēcpusdienām! Atbalstu!
почему только два варианта?=)
хотя у меня был один, Увис, привыкнуть надо, но возможности мне нравятся.
Atceraties, ka Uvi izstrādāja kompānija, kas tagad jau 3 reizi nomainīja saimniekus. Ja Tagadējiem šis produkts kļūs neinteresants, to tālāk vairs neattīstīs.
to: Editeg
UVIS attīstās un attīstīsies-tāda ir un būs kompānijas stratēģija.
VVadim_m > starp citu, jums Rēzeknē ir ļoti labs dīleris "Art A". Jautājiet viņiem.
Velta > es par savu attīstību nevaru tik droši pateikt, bet jūs par veselas firmas un viņu produktu deklarējat!
to:Andaz
Ļoti labi pazīstu firmu un tās īpašniekus!
"Editeg" - "Atceraties, ka Uvi izstrādāja kompānija, kas tagad jau 3 reizi nomainīja saimniekus. Ja Tagadējiem šis produkts kļūs neinteresants, to tālāk vairs neattīstīs"
Tagad saprotu, kāpēc UVIS dīleri grāmatvedības programmu izstādē neko nevarēja pastāstīt par jaunajām izmaiņām likumos sastībā ar programmu, kur nu vēl vecu vecās problēmas.....
Закрыть
Краткое описание нарушения