Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

1C - Jautājums Nr.1 К списку тем

1C - Jautājums Nr.1
Labrīt,

Man te daži jautājumi par 1C grāmatvedības programmu.

Bet laikam tik pagaidām jautāšu vienu.

Vai kaut kādā veidā ir iespējams rediģēt izdrukas formu rēķiniem, jo man ik mēnesi jādrukā ap 100 rēķiniem, vienkārši apnīk mainīt blanku.

Uz doto brīdi izmantoju Izsn. Fakturrēķins par pakalpojumiem, bet kādas jūs rēķinu izdurkas iesakat izmantot:

Pakalpojumiem ( kā noma, komunālie pak., grāmatvedības pak., utt) ?

Precēm ?

Kā arī mums ir padaudz parādnieku uz doto brīdi, bet caur esošo blanku nevaru redzēt parāda summu - lai gan izmantojot vienu citu rēķina veidu varu - mīnus otrai ir tas - ka izdrukas formai nav nedz grāmatveža paraksta vietas nedz diriktora, nedz klienta, parādās vienkārši - Rēķins sagatavots elektroniski .. bla bla bla.

Kā ir pēc likumdošanas uz doto mirkli, saprotu ka šāda veida rēķini arī spēkā, bet kur pierādījums, ka klients to ir saņēmis - viņš var apstrīdēt to - jo daži klienti mums ir diezko šaubīgi gadījumi, lai gan ... rēķinus jāizraksta ir - jo nedz elektrību, nedz izmets nevaram no telpām ar tiesas pavēsti ( cik jurists man paskaidroja), tātad arī līdz šim brīdim man ir jāraksta šie rēķini.

Paldies jau iepriekš par palīdzību.
Lacux
Lacux 07.06.2006 10:06
56 сообщений на сайте

Ответы (43)

грустят в молодости, от всяких любовей и нелюбовей, а когда пень- чего грустить то?:)

а говорил, что юморить любишь.

Aivars007

Nu, zdraste! Kakoi ja esce tam Lacux?

Ja starij penj po otnoseniju k Lacux...
Uzzi
Uzzi 26.02.2007 18:22
нет сообщений на сайте
Aminj!

Aivars007
Aivars007 26.02.2007 18:23
26984 сообщения на сайте
уже?
Uzzi
Uzzi 26.02.2007 18:24
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.