Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Par elektronisko deklarēšanu К списку тем

Par elektronisko deklarēšanu
Labdien! Tikko izmēģināju mazam uzņēmumam. Man kaut kas nav īsti skaidrs. Man kā grāmatvedei ir sava pieejas parole, bet es atskaites VID sistēmā varu tikai ierakstīt un izdzēst. Vairāk neko. Domāju, ka varbūt direktors no sava loga varēs izvēlēties manas sagatavotās atskaites un parakstīt, bet nekā. Atskaites jāvada no direktora loga, tikai tad viņas var parakstīt un iesniegt. Tikai ailē "grāmatvedis" ir direktora vārds. Vai tā ir? Vai arī es kaut ko neesmu atradusi pareizi?

Un vēl jautājums par PVN2. Mums nav preču no ES. Papīra versijā es iesniedzu tukšu atskaiti, jo uz tās lapas ir visi paraksti. EDS sistēmā tādu tukšu atskaiti nemaz nevar iesniegt. Vai tur nebūs kaut kādas sankcijas par neiesniegtu atskaiti?
Editel
Editel 11.06.2006 15:54
204 сообщения на сайте

Ответы (4)

man ari bija problemas ar to deklareshanu.. vai nu lidzigi.. Jabut taa: direktoram ir tiesibas parakstit, gramatvedei- sagatavot atskaite. Es dariju taa- gaju elektroniska deklaresanaa ar direktora paroli un lietotaju numuru- tur gaju nodalaa ""|tiesibas". Uz visiem parskatiem, kuri man ir vajadzigi- nemu nost keksiti no "savi dokumenti" un ieliku keksiti uz "iesniegt". Tad atskaite, ko sgatavoja gramatvede paliks redzama un direktors vares parakstit. Tas ir viss... ja no VID puses viss pareizi izdarits, tad izmantotjot to, ko es uzrakstiju, Jums viss jabut kartiba. Ja jums joprojam problemas- zvaniet VIDa- tur ir kaut kada Informatikas nodalja.. man to talruni iedeva, ka informativo, kad es parakstiju ligumu par elektronisko deklaresanu- Skanstes iela.. diemzel- paslaik neesmu darba, nevaru pateikt numuru. Viniem tur bija daudz savu kljudu, tapec es no sakuma ari neka nevareju izmantot elektronisko deklaresanu. Veiksmi!
Svars
Svars 11.06.2006 16:03
289 сообщений на сайте
To Svars.

Paldies. Ar ķeksīšiem viss kārtībā. Izdevās.
Editel
Editel 11.06.2006 16:37
204 сообщения на сайте
Ludzu;)
Svars
Svars 11.06.2006 16:50
289 сообщений на сайте
Arī papīra atskaitēs NEBIJA jāiesniedz tukšas PVN2 atskaites.Tā kā arī EDS tās nav jāiesniedz , ja ir tukšas. Ja vajag sazināties ar EDS var sūtīt no atvērtās formas e- pastu. Tad atnāks atbilde. Jāsaka gan varbūt nākošajā dienā. Vislabāk zvanīt pa telefonu , kuru var atrast skatoties www.vid.gov.lv pie EDS kontakti. Tad pa telefonu visu varēsiet sakātot līdz paraksta saņemšanai un atskaites nosūtīšanai.
Ilma
Ilma 12.06.2006 08:28
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.