Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN К списку тем

PVN
Lūdzu palīdziet, esmu izmisumā...

Lauksaimniecības uzņēmums iegādājas dzīvokli, ko izīrē savam darbiniekam. Tiek noslēgts līgums ar nama apsaimniekotajiem un arī līgums ar darbinieku, ka mēs viņam piestādīsim tādu summu, kādu mums piestādīs apsaimniekotājs. Un te sākas visa nelaime - nama apsaimniekotājs atsūta rēķinu kurā parāda īre Ls ..., apkure Ls..., elektrība Ls ...,kopā Ls..., bet nekur neizdala PVN. Uzņēmumam tagad jāpiestāda rēķins darbiniekam, bet ko iesākt ar PVN. Man ir ieteikts uzrēķināt PVN pa virsu piestādītajai summai, samaksāt to valsts budžetā un paprasīt no strādājošā (bet uzņēmums negrib padārdzināt dzīvokļa izmaksas)vai arī piestādīt rēķinu vispār bez PVN. Kā ir pareizi. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu un var man palīdzēt!
Ilzevr
Ilzevr 13.06.2006 10:02
149 сообщений на сайте

Ответы (2)

Vajadzētu prasīt no apsaimniekotāja , lai viņš raksta pareizu rēķinu sasakņā ar likumu par PVN.
Ilma
Ilma 13.06.2006 10:14
30495 сообщений на сайте
Es jau prasīju, bet viņi paziņoja ka viņiem ir tiesības neizdalīt PVN dzīvojamajām telpām un viņi to arī nedarīšot.
Ilzevr
Ilzevr 13.06.2006 10:17
149 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.