Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Navision - steidzami!!!
Vēlos iegādāties Navision. Iesakiet lūdzu zinošus, atsaucīgus speciālistus (firmu), kas nodarbojas ar Navision uzstādīšanu, apkalpošanu Latvijā. Būšu ļoti pateicīga par kontaktinformāciju un atsauksēm par šo programmu.
Iepriekš pateicos par atsauksmi.
Желаю преобрести программу Navision. Буду благодарна за контактную информацию знающих и отзывчивых специалистов (фирм) и за отзывы об этой программе.
Заранее благодарю.
Ответы (14)
Я бы посоветовала фирму "Sintegra". Там в свое время были собраны сильные специалисты, что нельзя сказать о парочке других фирм занимающихся Navision.
А я бы посоветовала эту фирму-"Robertsons&Blums".Очень хорошо разбираются в бухгалтерии. Программа у меня уже почти 4 года и никаких проблем с обслуживанием.
es gan ieteiktu...
nu labi, iesaku parunāt ar lietuviešu kompānijām - viņiem ir ļoti spēcīgas pozīcijas, daudz instalāciju un ļoti kompetenti speciālisti, kas runā arī krievu valodā.
personīga interese, kāpēc izvēle krita uz Navision?
Tāpēc ka esot šausmīgi laba programma.:) Vai tad ne?
Вот уж точно - šausmīgi!
Возможностей, конечно, много, но отчеты... При покупке надо на это особое внимание обратить, т.к. у фирм - диллеров они могут отличаться. И еще один на мой взгляд минус - все исправления в программе только через сторнирование. Впрочем , когда несколько человек в программе сидит, может это и лучше.
es gan vienkārši domāju, ka jūs dzīvojat savdabīgā vidē, kur visapkārt ir Navision :). Bet tas jau ir samērā loģiski, ka izvēlaties to, kas ir tuvāk.
Navision noteikti ir viena no labākajām.Parasti gan ir vismaz divas/trīs starp kurām ir ļoti grūt izdarīt izvēli un galējo lēmumu par labu vienai vai otrai ietekmē specifiskas lietas. kas jūsu gadījumā ir šīs specifiskās lietas?vai jūsu gadījumā ir tikai viena izvēle?
Tur jau tā lieta, ka izvēles nav. Mums labpratīgi piespiedu kārtā jāstrādā ar šo programmu. Tapēc arī meklējam labu, kvalificētu dīleri (speciālistu).
Pirms pērciet, pajautājiet, cik jums izmaksās turpmākais darbs (slēptās izmaksas) ar programmu - dažādi jauninājumi (mainās atskaišu veidlapas, jaunas pavadzīmes utml) vai tas nav maksas pakalpojums! Ir daudzas programmas, kas to izdara par velti. Un vai jums vajag tik dārgu programmu? Vai jūs to izmantosiet lietderīgi. Bet tā jau gan nav mūsu problēma, ja jau esat gatavi maksāt vairākus tūkstošus.
to Inesegreen: "demokrātija" jeb "staļiniskais uzaicinājums" ir jauka lieta :).
Ja nopietni, tad esmu dzirdējis daudz labas atsauksmes par leišiem. viens liels vairumtirdzniecības uzņēmums tagad pāriet uz Axaptu un ir izvēlējies lietuviešus - ļoti apmierināti.
Tur microsoftam ir samēra labas pozīcijas un ieviesēju ir ļoti daudz.
Par leišiem arī esmu dzirdējusi. Tikai problēma tāda, ka viņiem ir grūtības ar LR likumdošanu. Varbūt kādam ir gudro leišu kompāniju kontakinfo?;)
Nosutiju Jums informaciju uz epastu par personala un darba samaksas programmaturu, ko iespejams savienot ar Navision.
esmu gatavs izpaust par pus stundu jūsu vadības laika.
Cien.Paz,
Diemžēl ne jau vadība ar to programmu strādās, tā kā šajā gadījumā labāk vien kontaktēties ar parastajiem mirstīgajiem, tas būtu mani
L. cien. Inesegreen,
Diemžēl ne jau es ar jums kontaktēšos. Varbūt jūs varat atsūtīt telefonu un uzņēmuma nosaukumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения