Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Grāmatveži Jūsu viedokli, lūdzu:) К списку тем

Grāmatveži Jūsu viedokli, lūdzu:)
Situācija sekojoša 2005. gada augustā tika apmaksāts faksēts rēķins, kurš tika nogrāmatots kā sama. avansā un priekšnodoklis arī netika atskaitīts, tā rēķina oriģinālu neizdevās saganīt līdz pat šim brīdim, tagad man ir rēķina oriģināls , bet kā rīkoties, kā būtu pareizi, atzīt kā iepriekšējo gadu kļūdu, bet dēļ 80 latiem negribas tā ķēpāties.
Mazulite
Mazulite 28.06.2006 11:30
192 сообщения на сайте

Ответы (5)

labāk jau noķēpajies.

izdevumos pag. gada ir iekļauts?

tas bija pakalpojums?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 28.06.2006 11:31
2558 сообщений на сайте
Kā saprotu, jūs tikai priekšnodokli neizdala? Es neko nemainītu.
Klepa
Klepa 28.06.2006 11:33
6777 сообщений на сайте
Nu nav iekļaut tur jau tā liet viņš ir atstāts 2 grupas kontā un vis, kaut kur jau viņš ir jāpārgrāmato šogad es jau tur viņu mūžīgi nevaru atstāt, piemēram uz 8. grupas izdevumiem visu summu
Mazulite
Mazulite 28.06.2006 13:13
192 сообщения на сайте
Nu tād tiešam tikai uz 8 un pēc tam UIN deklarāciā palielināt uz šo summu izdevumus.
Klepa
Klepa 28.06.2006 13:15
6777 сообщений на сайте
D Iepriekšējo gadu izdevumi....+ D PVN K2... .Šī gada UIN deklarācijā palielināt apliekamo ienākumu. Tā darītu. PVN var atskaitīt vēlāk tā kā var priekšnodoklī parādīt tekošajā mēnesī kad veiciet grāmatojumu.
Ilma
Ilma 28.06.2006 13:17
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.