Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Komandējuma nauda??? К списку тем

Sparis 12.07.2006 11:30
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Ответы (9)
LR Ministru kabineta noteikumi Nr.219 "Kārtība, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem un darba braucieniem saistītie izdevumi"

Girla 12.07.2006 11:43
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
šoferis var iesniegt čekus grāmatvedībā, piem., kas saistīti ar braucienu - maksu pa ceļiem. В латы пересчитываете, как обычно, по курсу на день совершения сделки.
В латы пересчитываете, как обычно, по курсу на день совершения сделки.
Albina, a tad sanāk, ka visus iesniegtos čekus jāpārkonverte uz LVL pēc LB kursa pēc datuma, kurš norādīts uz čeka, nevis avansa atskaites iesniegšanas datuma??
Pēc 219 MK noteikumiem es sapratu, ka LB kursu jāņmet izejot no avansa atskaite norādītājā datuma.
Albina, a tad sanāk, ka visus iesniegtos čekus jāpārkonverte uz LVL pēc LB kursa pēc datuma, kurš norādīts uz čeka, nevis avansa atskaites iesniegšanas datuma??
Pēc 219 MK noteikumiem es sapratu, ka LB kursu jāņmet izejot no avansa atskaite norādītājā datuma.

Kml 13.07.2006 12:23
1086 сообщений на сайте
1086 сообщений на сайте
No MK 219 noteikumiem tā īsti nevar saprast pēc kāda kursa jārēķina: "Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa norēķinu dienā."
Kas ir domāta norēķinu diena- tā, kad avansa atskaiti iesniedz, vai čeka datuma?
Kas ir domāta norēķinu diena- tā, kad avansa atskaiti iesniedz, vai čeka datuma?

Sparis 14.07.2006 11:56
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Камил, мнения разделились. Кто конвертирует датой чека, кто датой авансового отчета. Что такое norēķinu diena нигде не расшифровывается.
Norēķinu diena ir diena ,kad tiek iesniegts un apstiprināts avansa norēkins. Tā parasti darba budžeta iestādes...

Santaeglite 14.07.2006 13:18
95 сообщений на сайте
95 сообщений на сайте
Es arī ņēmu LB kursu dienā, kad man uz grāmatvedību atnesa avansa norēķinu un komandējuma atskaiti.

Kml 14.07.2006 13:30
1086 сообщений на сайте
1086 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть