Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
stojanki City credit К списку тем

Kusika 02.08.2006 10:04
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Ответы (10)
Menja smuschaet chto eta kartochka kak zelta zivtinja, net nikakix rekvizitov firmi, toljko summa i informacija kak poljzovatjsja

Kusika 02.08.2006 10:14
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Chek iz narvesena - rabotnik v narvesene kupil kartochku predoplati stojanok

Kusika 02.08.2006 10:19
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Daze esli budet kvitancija ot narvesena, a rasxodi za stojanki nado otnositj na sia City credit, oni okazivajut takuju uslugu, rekviziti sia city credit nashla v internete a kak priobshchitj k delu ?

Kusika 02.08.2006 10:27
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
А никак нельзя приобщить к делу, только на Ваш риск. Фирма должна заключить договор с City credit и тогда не будет проблем с оплатой стоянок.
Vai ir kāds, kurš ir dzirdējis par stāvvietu apmaksu ar īsziņu ko nodrošina CiTYCREDiT. Labprāt dzirdētu grāmatvežu viedokli par šo pakalpojumu un ja ir kādi jautājumi tad tos arī?
Šī nav slēptā reklāma - es pārstāvu CiTYCREDiT un vienkārši vēlos saprast cik daudzi zin un ko domā par šo pakalpojumu.
Šī nav slēptā reklāma - es pārstāvu CiTYCREDiT un vienkārši vēlos saprast cik daudzi zin un ko domā par šo pakalpojumu.

Karlukas 16.01.2008 20:03
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
brīnišķīgs pakalpojums- Citycredit:)
1) man patīk, jo nepatīk nēsāt sīknaudu vienmēr
2) no grāmatvedības viedokļa pavisam ideāli- ja ir līgums-tad ir normāls rēķns, kas normāli attiecināms uz izdevumiem
1) man patīk, jo nepatīk nēsāt sīknaudu vienmēr
2) no grāmatvedības viedokļa pavisam ideāli- ja ir līgums-tad ir normāls rēķns, kas normāli attiecināms uz izdevumiem
Lieliski! Prieks dzirdet un paldies, ka izmantojat!

Karlukas 17.01.2008 12:54
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть