Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Patapinājuma līgums
Labdien.
Man ir tāds jautājums. Man ir jānoslēdz patapinājuma līgumi ar diviem valdes locekļiem, no kuriem viens ir noformēts darbā par direktoru, bet otrs pagaidām nav, taču problēma ir tāda, ka abas automašīnas nepieder pašiem valdes locekļiem. Vienam ir uz sievas vārda, bet otram ir uz tēva vārda. Vai var slēgt tādu līgumu?
Ответы (19)
Man jau šķiet ka patanijājuma līgumu var slēgt ar jebkuru cilvēku nav pat jābūt darbiniekam
Tad man būtu jāslēdz līgums ar automašīnas īpašniekiem? vai kā? bet reāli taču braukā ar tām mašīnām valdes locekļi
Automašīnas īpašnieks nodod lietošanā uzņēmumam sev piederošo lietu un tālāk uzņēmuma vadītājs ( direktors, valdes pr-tājs uttt) ar rīkojumu ( nodošanas aktu, atkarīgs kā uzņēmumā noteikts) nozīmē kas lietos automašīnu
ИМХО, ja braukā valdes locekļi ar viņiem ir jasledz ligumu,
ИМХО, ja braukā valdes locekļi ar viņiem ir jasledz ligumu,
Tad ja es pareizi saprotu no tā, ko uzrakstīja Dzeta, es slēdzu patapinājuma līgumus ar auto īpašniekiem un pēc tam rakstu rīkojumus?
Rīkojumā nosaka ne tikai kas lietos, bet arī kāda degvielas norma tiek pielietota, vēl ko Tu uzskati par vajadzīgu (tehniskās apkopes, vai tikai saimnieciskām vajadzībām vai arī personīgajām vajadzībām)
cik es saprotu tad bus nomas līgums ar īpašniekiem. jo nekadas darba attecības auto īpašniekiem ar uzņemumu nav, varu kļudities
Если у вашего valdes locekļisa есть доверенность распоряжаться авто,т.е.сдавать-продавать или еще что-нибудь,то тогда вы заключаете с ним договор,а кто на фирме будет ездить -это уже Рикоюмс-если он такого права не имеет-то договор заключаете с īpašniekiem.ИМХО
Nu laikam sapratu, es sledzu līgumus ar īpašniekiem, pēc tam ar rīkojumu nododu auto lietošanai.
Un vēl tāds jautājums, kā ir ar auto stāvvietām, vai es tās varu apmaksāt? un vai šis punkts arī jāliek līgumā?
Девушки, да наберите Вы в ПОИСКЕ "patanijājuma līgum" и прочтете о нем столько, что будет достаточно информации для размышления.
Stāvvieta ta ir īpašnieka problema. IMXO
Stāvvieta ta ir īpašnieka problema. IMXO
Februaris
Комп глючит?
Stāvvietas arī var apmaksāt.
Es te palasīju, ka VIDam ne īpaši patīk patapinājuma līgums, bet kāpēc?
Es norakstu firmas izdevumos degvielu, autostāvvietu, kā arī rezerves daļas, bet kā ir ar auto mazgāšanu? to arī var likt? Un ja čekos ir visi rekvizīti, PVN es tak arī varu atprasīt, vai ne?
Man te jau galīgi viss sajuka
Я думаю, что и мойку машин можно.
Vispirms palasiet Civillikumā, kas tas tāds ir tas patapinājuma līgums, kādas ir tiesības un pienākumi, pēc tam labāk sapratisiet visas diskusijas par to šeit forumā. Un tad varēsiet pieņemt savu lēmumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения