Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Iesakiet ludzu ko darit ! К списку тем

Iesakiet ludzu ko darit !
Situacija tada - mes SIA apmeram 2 gadus atpakal lietojam kadas sakaru pakalpojuma firmas pakalpojumus,respektivi, tadas firmas, kuras, teiksim, piedava starptautiskas sarunas letak utt.. tatad toreiz maksajam $ai firmai uz ASV, jo ta atradas tur, visi bankas rekviziti ari bija ASV. Pec musu gramatvedibas datiem, (lauzam ligumu ar $o firmu ko izdarijam 2002.g. marta) palikam parada $ai firmai 30 USD. $is parads ta ari vilkas lidz $ai dienai, jo mans direktors apgalvoja, ka parads esot. Protams es neskaitamas reizes ludzu direktotams to nokartot, bet tas ta ari netika izdarits. Tagad jau lietojam citas firmas pakalpojumus kura ir Latvijas firma, bet ar loti lidzigu nosaukumu izradas meitas uznemums. Piezvaniju viniem un jautaju vai viniem ir sakars ar $o ASV firmu, jo esam viniem parada. Kads darbinieks cik sapratu iegaja $is ASV kompanijas datu baze paskatijas un man pa telefonu pazinoja, ka nekada parada pec ASV firmas datu bazes neesot. Tagad absoluti nezinu ko darit. Piedavaju $adu risinajumu. Teiksmim uztaisit salidzina$anas aktu ar $o Latvijas kompaniju ka ar meitas uzn-mu par to, ka uz piemeram 01.05.2003. musu datos parads ir tads un tads vini attiecigi uzradis, ka parada nav tad to notakstit. Nezinu..... vai ta var? Ja ja, tad ka kontet? Paldies jau iepriek$.
Katrina_82004
Katrina_82004 10.10.2003 10:41
нет сообщений на сайте

Ответы (1)

Uz salīdzināšanas akta pamata var šo nepieprasīto parādu norakstīt:

D 53.. K 8...(citi ieņēmumi no saimn.darbības).

Jāaprēķinā arī valūtas kursu starpību, kura ietekmēs konta 53.. rezultāta lielumu.
Martinas
Martinas 20.10.2003 15:40
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.