Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Zalktis un atvaļinājuma naudas aprēķins. К списку тем
Zalktis un atvaļinājuma naudas aprēķins.
Mēģināju Zalktī aprēķināt atvaļinājuma naudu. Darbinieks strādā pēc stundu likmes. Algu aprēķinā parādās ailītes Faktiski dienas un Plānots dienas. Arī nostrādātās stundas. Man bija parādīts gan nostrādātās stundas, gan dienas (faktiski).Kad Zalktis aprēķina atvaļinājuma naudu, aprēķinā parādās kopā dienas kaut kādi mistiski skaitļi.Ja faktiski nostrādātas dienas februārī bija 15, tad ailītē: Kopā dienas parādās 43 dienas.Līdz ar to ,dienas izpēļņa ir ļoti maza, arī atvaļinājuma nauda sdanāk ļoti maza. Nezinu, kur ir kļūda? Vai vajag no algu aprēķina sarakstiem vispār izņemt dienu skaitu, vai kā savādāk? Lūdzu, paskaidrojiet - Zalkša speciālisti!
Ответы (7)
Paldies, protams!Cerēju gan uz savādāku atbildi.Bet pateicoties esošajai, tomēr "izbūros" grūtībām cauri pati un, nu jau viss kārtībā.
un varbūt vari pateikt ko tad izbūri?
manuprāt tur nekā sarežģīta nav - jāizvēlās vai nu nosrtādātās dienas vai nostrādātās stundas. Ja izvēlās dienas, tad stundu ailē saliek nulles un otrādi.
Tā jau es arī izdomāju, paldies
Nu, tieši to pašu es arī "izbūru".Arī algu aprēķinā izņēmu plānotās un faktiski nostrādātās dienas, bet, atstāju tikai stundas.Paldies,Cleo, par saprotamu(kā vienmēr) un vienkāršu paskaidrojumu!
Nailo, pat varējāt neņemt no algu saraksta, tas viegli izdarāms saliekot nulles pašā atvaļinājuma aprēķinā.
Закрыть
Краткое описание нарушения