Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ja ir zinams tikai ES PVN numurs?? К списку тем
Ja ir zinams tikai ES PVN numurs??
Ja ir zinams tikai ES PVN numurs???
Ko darit - ka uzzinat - kas tad mums piegadajis kaut ko???
Ответы (23)
А Вы когда товар заказывали тоже только номер знали? И как заказывали? Телефона фирмы нет что ли?
Varbūt no sākuma būtu labāk sapierus izsaukt?..
Тань, тут название фирмы не даёт, только пишет плательщик или нет.:(
Так как зовут поставщика, наверно, не важно, главное, чтобы номер был указан правильный:)
Informatīvais tālrunis nodokļu administrēšanas jautājumos 7211011
Проверив номер ПВН плательщика, потом можно созвониться с ВИДом и они уточнят название.
Nē,
problēma ir tāda, ka VID atsūtīja vēstuli, ka mūsu uzņēmums esot pircis preci no Vācijas - to secinu, jo vēstulē ir minēts tikai PVN numurs un valsts kods DE
Piezvanīju - vai varētu nosaukt firmu, jo man vispār nav tādu darījumu - tad VID atbildēja - tā arī rakstiet!
LIELS PALDIES Tt7 - visus variantus izmeginaju, bet VID majas lapa parada, ka PVN numurs ir derīgs, bet kas tad ir ši firma - kā to uzzināt???
Linda
А Вы по телефону который указала Тт7 звонили?
Protams - tas ir VID info telefons,
tad zvaniju uz VID speciālo daļu - 7028792 vai 7028785
Pateicu - PVN numuru (Vācijas), bet VID atsūtot nenorādīja kā sauc šo firmu un, kad es jautāju VID darbiniekam, tad viņi man pateica, ka viņiem neesot tiesības man teikt nosaukumu!
FIRMU numuri!
DE 239953965
DE 812239487
vARBŪT KĀDS ZIN VĀCIJAS ZAĻĀS LAPAS VAI KO CITU???
Bet Jums nav nekādu koordinātu? Kā tad Jūs preci pasūtijāt?
Gan jau ka šīs divas firmas ir deklarējušas darījumu ar jums, bet jūs pretī nē.
mĒS NEESAM DEKLARĒJUŠI, JO MAN NAV SAŅEMTA PRECE UN NAV RĒĶINA, ko, lai es daru???
Var būt nav ko uztraukties, jo vācieši ir kļūdījušies.
Bet var būt kāds no darbiniekiem, ja viņam ir sadarbība Vācijā vienkārši "aizmirsa" atnest uz grāmatvedību papīrus?
Tad gan ir ļoti stulbi!
Закрыть
Краткое описание нарушения