Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Kredītlīnija К списку тем

Tanita 14.09.2006 13:30
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (5)
Samaksātie % - D 82xx K 2620
Kredītlīnija - cik liels ir mīnuss konta izdrukā lieku tādu summu D 2620 K 51XX - Aizņēmumi no kredītiestādēm un tad koriģēju katru mēnesi .
Kredītlīnija - cik liels ir mīnuss konta izdrukā lieku tādu summu D 2620 K 51XX - Aizņēmumi no kredītiestādēm un tad koriģēju katru mēnesi .
Ja es saprotu pareizi, tad tā summa,kas ir ar mīnuss zīmi bankas konta izrakstā veicot šo grāmatojumu ir debetā, un kredītā ir kredītlīnijas summa.

Tanita 14.09.2006 15:11
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Nu es tā daru.Untad man banka vienmēr =0,00 un mīnusa vērtība ir K aizņēmumi no kredītiestādēm.Bet var jau arī atstāt banku ar mīnusu un rādīt kredītā neveicot nekādus grāmatojumus.Principā tas pats būs.
P.s. banku un kredītlīnijas summu tad iznāk katru mēnesi piekoriģēt pēc starpības ar iepriekšējo mēnesi , lai banka būtu 0,00 un mīnusa vērtība atbilstu kredītlīnijas( bankas aizdevuma )summai.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть