Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Patapinājuma līgums par a/m К списку тем

Evitakl 19.09.2006 16:06
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Ответы (7)
Оплачивать можете только то что выписано на фирму!!!!! Страховка выписывается на владельца и её оплатить Вы НЕ можете.
Mums arī ir līdzīga situācija. Degvielu nopērk firma, perioda sākumā top rīkojums par to, ka šādu mašīnu ļauts izmantot saimn.darbības nodrošināšanai, kāds patēriņš, īsas ziņas par auto, un ka norakstīt degvielu saimn.darbībai, tad top maršruta lapas un akts katru mēnesi, kā parastām firmas auto. Darbinieks uzraksta maršruta lapu, kur atskaitās par izlietoto degvielu. Remontus veic par firmas līdzekļiem, un šos līdzekļus mēneša beigās noraksta ar saimn.darbības aktu. Man arī jautājums - vai vajag atsevišķu rīkojumu?

Sancheta 19.09.2006 16:19
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
par patapinājuma līgumiem 
CL 1965
"Patapinātājam jāatlīdzina patapinājuma ņēmējam izdevumi, ko viņš taisījis patapinātajai lietai"
vai Vids uz šiem līgumiem neskatās ar šķibu aci?????

CL 1965
"Patapinātājam jāatlīdzina patapinājuma ņēmējam izdevumi, ko viņš taisījis patapinātajai lietai"
vai Vids uz šiem līgumiem neskatās ar šķibu aci?????

Joliso 19.09.2006 16:28
136 сообщений на сайте
136 сообщений на сайте
Paldies!!! Nu man ir skaidrs:)

Evitakl 19.09.2006 16:44
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Man arī šķiet- labāk ofic.patapinājuma līgumu, nekā tos izdevumus slēpt zem citas mašīnas.

Sancheta 19.09.2006 20:09
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть