Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumī - rēķinu izrakstīšana К списку тем
Tildes Jumī - rēķinu izrakstīšana
Firma sniedz transporta pakalpojumus, tātad izrakstam tikai rēķinus, nav nekādas PPR.
Man jāsavada paklpojumi ar nosaukumiem kā preces noliktavā, lai var izrakstīt rēķinu vai kā?
Ответы (16)
Jā, tieši ta un piešķirt kartītē ''pakalpojimi''
Bet ja piemēram vienai firmai tiek izrakstīt transporta paklpojumu rēķins, kurā jānorāda 5 datumi, kuros sniegts pakalpojums un no kurienes uz kurieni, tad sanāk ka visi šie dati jāvada noliktavā katrs kā jauna prece, murgs ...
Var ievadīt vienu preci - "transporta pakalpojumi", bet datumus atšifrēt piezīmēs.
А мне ,например, надо выписывать счета за аренду, там столько строк - аренда за месяц, вода холодная, горячая, ел.енергия, вентиляция, охрана. Ничего у меня в Tildes не получается, пишу в екселе, потом провожу как граматоюмс.
Ну и заведите столько карточек: аренда за месяц, вода холодная, горячая, ел.енергия, вентиляция, охрана и выбирайте их при формировании счёта, если я правильно поняла.
Tā ir kā Makssoft ieteica - katru pozīciju ievediet kā atsevišķu preci. Preces kartiņā (tur kur ieveda preci) jāieliek punktiņš pie "pakalpojums", citādi Tilde prasīs lai noliktavā būtu atlikums.
Rēķinus var izrakstīt neievadot nomenklatūrā nosaukumus.
Ievadiet * (pakalpojums), mērvienību, skaitu, cenu un rindas galā (tur, kur "Piezīmes") ierakstat nepieciešamo nosaukumu. Izdrukājot rēķinu, tas parādīsies kā pakalpojuma nosaukums!
Var arī tā kā Andaz iesaka.
Kurā vietā man jāievada *(pakalpojums)?
Ņemu jauns-> Rēķins, kurā vietā ir iespēja norādīt ka tas ir pakalpojums.
Esmu atkal atgriezusies, lai šodien riktīgi pastrādātu :))
un kurā vietā parādās grāmatojumi izrakstītajam rēķinam?
Jūms jāiet sadaļa prece un pie attiecigaja nosaukuma kartītē labaja sturī var izveleties vai tā ir prece, pakalpojums vai papildizmaksas.
a kaa iekonteet peec tam sho reeknjinu?
taa, sanaaca ievadiit, iekonteet, bet kur es varu redzeet shos dokumentu konteejumus?
Man dokumenta kontējumi nav redzami izprintējot, es tos uzrakstu ar roku.
Ieet sadaļā Partneri, valūtas un c. -> noliktavas kontēšanas veidnes. Augšā norāda noliktavas dokumentu tips rēķini, tad veidnes nosaukumu un blakus logā kontējumūs. Rakstot rēķinu, izvēlas vajadzīgo kontējumu. Bet kontējumi uz rēķina gan ir jāraksta ar roku.
Закрыть
Краткое описание нарушения