Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
In my hubble opinion
Iz OKO.
Pamatā jau piekrītu Edso (30.10.2003. 09:41) Nav te nekāds jokdaru „tusiņš”.
Grāmatveža darbs, pēc manām domām, tiešām nav no vieglajiem, tik pat kā balansēšana uz naža asmens.
Tomēr grūti iztēloties arī tādu ainu: Virtuālās telpas vidū – apaļais galds. Pie tā noguruši no problēmu jūga, salīkuši zem ikdienas darbu nepanesamās nastas, apsēdušies augsta līmeņa grāmatveži – „smagā artilērija”. Logi un durvis cieši noslēgti. Pat ne mazākais saules stariņš šeit nedrīkst iekļūt. Iekšējā kārtība paredz – tas, kurš pirmais pasmaidīs –nekavējoties tiks izraidīts.
Nu vai tad vajag tā: "Zub za zub, oko za oko".
Lai nesmaida, kas negrib, bet ļauj to darīt citiem.
Man patīk OKO „dzirkstelīte”. Tāds kā vitamīns ikdienas „sūrajā” realitātē.
Ответы (5)
Lūdzu piedodiet, ka ne tajā sadaļā!!!!!!!!!!
Biju neuzmanīga. Tā man arī vajag!
В предыдущих топиках давались ссылки на другие виртуальные бухфорумы. К сожалению я не нашло ни одного такого же активного, объемного и содержательного как наш. Может быть в этом заслуга и первой "десятки"? Может быть потому что мы не только о проводках спорим?
Debesis sāk apmākties. Laikam uz lietu.
100 paldies OKO tikai par to, ja nemainīsiet savu "nik". Vēl tik pat, ja paliksiet, kāds esat.
Negaiss ir pārejoša dabas parādība. Drīz mākoņi izklīdīs, un uzspīdēs saulīte.
Спасибо на добром слове. Доброе слово и кошке приятно. Вы первая на этом форуме, кто сказал мне несколько добрых слов. Значит все не зря. Ну что ж, вперед и вверх, а там - ведь это наши горы -они помогут нам.
Man ļoti patīk šī portāla atmosfēra. Visi ir laipni un izpalīdzīgi. Galvenais, kas neviens nelamājas, kā citur. Arī valoda, kā izrādās, nav barjera. Par to vislielākais prieks.
Закрыть
Краткое описание нарушения