Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Grāmatvedības kārtošanas politika uzņēmumā! К списку тем
Guntaje 10.10.2006 15:02
64 сообщения на сайте
64 сообщения на сайте
Ответы (37)
Cīrulīt, būtu avā profilā ielicis savu e-pasta adresi (to, kas mežā uz 4 riteņiem), es nosūtītu grāmatvedības metodiku.
Man nebūtu žēl izpalīdzēt trūkumcietējam. Bet tā kā adreses nav - izpalīdzēt nevarēšu. :'(
Man nebūtu žēl izpalīdzēt trūkumcietējam. Bet tā kā adreses nav - izpalīdzēt nevarēšu. :'(
Cīrulīt!
Es Tavus postus nenumurēju, nereģistrēju, negrāmatoju un arī analītisko uzskaiti tiem nekārtoju. Diemžēl.
Nekā personīga.
Enjoy!
Es Tavus postus nenumurēju, nereģistrēju, negrāmatoju un arī analītisko uzskaiti tiem nekārtoju. Diemžēl.
Nekā personīga.
Enjoy!
Ja tā adrese profilā ir (par ko nešaubos, jo citādi nemaz nevar piereģistrēties), tad esi tik mīļš, un ieliec ķeksīti apakšā pēdējā lodziņā - "rādīt e-pasta adresi".
Мне,наверно,было бы стыдно просить у работодателя оплатить мне однолатовый абонемент на 1 месяц и одновремено признаться в бессилии состряпать "Grāmatvedības kārtošanas politiku uzņēmumā"своими силами несмотря на наличие Peļņa или naudas plūsmu plusos. Уж лучше я не выпью одной чашечки кофе или схожу пешком на прудик
Cīrulīt - vai sagaidīji, lai mēs visi atņirdzam zobus un kā šakāļi metamies virsū?
To mēs protam...!!!
To mēs protam...!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть