Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

priekšapmaksas rēķins К списку тем

priekšapmaksas rēķins
Labdien, mīļie kolēģīši!

Laikam jau uz nedēļas nogali pavisam negrib strādāt smadzenes, palīdziet, lūdzu!

sakiet, ja man uzņēmums prasa veikt priekšapmaksu par precēm, vai priekšapmaksas rēķins ir obligāts? Vai varētu pietikt, teiksim ar līgumu vai pasūtījumu?

Sanāk tā, ka priekšapmaksa man jāveic šajā mēnesī, bet preces saņemšu tikai novembrī. Kā būs ar priekšnodokli?
Nata25
Nata25 12.10.2006 14:38
315 сообщений на сайте

Ответы (3)

Domāju , ka priekšapmaksas rēķinu vajag.Jabūs rēķins un apmaksa šajā mēnesī , tad PVN priekšnodoklī deklarācijā arī šinī mēnesī.
Ilma
Ilma 12.10.2006 14:40
30495 сообщений на сайте
Es arī domāju, ka vajadzētu priekšapmaksas rēķinu, bet man piegādātājfirma atsakās izrakstīt tādu rēķinu, pamatojoties uz to, ka viņi "tā nedara". Viss, kas man ir - ir kaut-kāds "Pārdošanas pasūtījums". teorētiski viņš ir noformēts, kā nodokļa rēķins. Varbūt viņš var kalpot arī par priekšapmaksas reķinu?
Nata25
Nata25 12.10.2006 14:43
315 сообщений на сайте
Nu ja ir kā nodokļu rēķins , tad domāju , ka var tas derēt.
Ilma
Ilma 12.10.2006 14:44
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.