Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
PVN 13,2 pants К списку тем
Solo1 16.10.2006 11:48
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
Ответы (9)
jā
Solo1 16.10.2006 11:52
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
Если Вы оба PVN плательщики, то заполняете приложение к PVN декларации и у Вас в саму декларацию ничего не попадет. То есть, получится как бы реверс.
Ja malku izmantosiet apliekamo darījumu veikšanai tā teikt piemēram apkurināsiet ar saimniecisko darbību saistītās telpas , tad jānodod pielikums PVN kokmateriālu saraksts un PVN pielikums par kokm. 6. un 6.1. rinda ( ja nav malka iegādāta mazumtirdzniecībā)un attiecīgi pēc formas tālāk PVN. 14.rindā iznāks tad 0,00 un uz galveno deklarāciju nekas neaizies.
saņēmējs ir PVN maksātājs , bet piegādātājs fiziska persona kas reģistrējis savu darbību VID uz KTPR ir uzrādīti fiz. personas rekvizīti
Solo1 16.10.2006 12:01
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
paldies Jums
Solo1 16.10.2006 12:05
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
Физическое лицо тоже может быть PVN плательщиком. Тогда код PVN плательщика состоит из персонального кода физического лица с буквами LV. Если у Вас дрова поступили от физического лица-неплательщика PVN, то у Вас будет только заполнено приложение к PVN декларации с суммой по накладной в строке 6 и 6.1.
ir fiz personas nemaksātāja nodokļu kods. tādad pie PVN deklarācijas ir jāpieliek tikai forma Nr 251, vēlreiz PALDIES.
Solo1 16.10.2006 12:17
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
Ja saņem kokm. no fiziskas personas PVN nemaksātāja , tad tāpat ir jānodod kokm. saraksts un PVN dekl par kokm. pielikums būs ieraksti rindās 6.un6.3. - saņemti kokm. no neapliekamām personām neizm. mazumtirdzniecības tīklu( ja tā ir). Kas tā par formu 251?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть