Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dabas resursu nodokļa aprēķināšana pārtikas veikalam К списку тем

Dabas resursu nodokļa aprēķināšana pārtikas veikalam
Kā to dara? Vai man no katras pavadzimes jaizraksta preces kuras apliekas ar šo nodokli? Tas ir nereali!
Danajakovina
Danajakovina 20.10.2006 14:22
3 сообщения на сайте

Ответы (7)

Это например какой товар Вы имеете в виду? И за что конкретно Вы платить собрались?
Amuil
Amuil 20.10.2006 14:26
26361 сообщение на сайте
Veikala tirgo vienreizejos traukus, Veikals pircejiem dod maisinus bez maksas, ietinamais materials sveramam lietam. No likuma sapratu ka dabas resursa nodokli maksa pirmais mazumtirgotajs. Man svarigi uzzinat,lai saprotu vai vispar nemt so darbu.
Danajakovina
Danajakovina 20.10.2006 15:18
3 сообщения на сайте
Всё правильно, за упаковку нужно платить.

А почему не реально?
Amuil
Amuil 20.10.2006 15:32
26361 сообщение на сайте
Nezinu kā tas būtu praktiski tādā pārtikas veikalā, bet tā nu ir, ka jārēķina un jāmaksā. Ķēpīga lieta, bet vajag. Sastāda aktu par realizēto un maksā nodokli.
Xfails
Xfails 20.10.2006 15:44
132 сообщения на сайте
Danajakovina !Man ir pārtikas veikals. Nekāda ķēpa nav ar dabas resursu nodokli. Tev jāmaksā tikai par tiem produktiem - plastm. maisiņiem, plēvi un plastmasas traukiem, kuri uzrādīti pavadzīmē vai čekā.Ne par ko citu preci nav jāmaksā. Es vienreiz mēnesī iepērku maisiņus un palūdzu,lai čekā norāda kilogramus. Gada beigās, man nav daudz, saskaitu visus kg pa gadu kopā un tad pareizinu ar koeficientu. Šogad maisiņiem tas laikam ir 0,10. Tas ir nodoklis kas jānomaksā par gadu.Pagajušā gadā nomaksāju ap 1 Ls.Jasumma sanāk liela,laikam 100 ls, tad jāmaksā pa ceturkšņiem.Plastmasas traukus neuzrādu, kad pērku, palūdzu, lai norāda ka tas ir papīrs. Bet ja tev viss iet ar atšifrējumiem caur kasi, tad tā nevar.
Bdaiga
Bdaiga 20.10.2006 20:45
269 сообщений на сайте
Bdaiga!

Ja iepriekseja gramatvede nav to darijusi saja gada un pavadzimes tiesam ir daudz, tas nozime ka man jaiet katrai pavadzimei cauri un jamekle! Ja ta tad laikam so darbu nenemsu.
Danajakovina
Danajakovina 22.10.2006 13:30
3 сообщения на сайте
Danajakovina! Tā sanāk,vids var pamanīt un var nepamanīt, bet domāju ka maisiņus, vienreizējos traukus veikals iepērk augstākais 2 reiz mēnesī.Es arī pag. gadā tikai pirmo reizi pievērsu tam uzmanību,kad sāka runāt par dabas resursu nodokli, iepriekš nekas nebija maksāts, kaut gan pēc likuma vajadzēja.Zinu, ka daudzi nemaz to neuzrāda, un nemaksā nodokli.Cikapmēram Tev ir to pavadzīmju mēnesī,paņem vienu mēnesi un intereses pēc izej cauri , apmēram jau zin kurās pavadzīmēs ir alkohols, cigaretes un pārējā prece,nav tik traki atrast. Un ja nav noslēpums, cik Tev sola maksāt. Mēs arī meklējam grāmatvedi veikalā, pagaidām šo darbu daru pati, kaut gan man ir pavisam citi pienākumi.Mums ir apm. 300 pavadzīmes mēnesī.
Bdaiga
Bdaiga 22.10.2006 19:34
269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.