Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Zalktis-stundu darbs un atvaļinājuma parēķins К списку тем

Zalktis-stundu darbs un atvaļinājuma parēķins
Man ir 2 darbinieki ,kas strādā ar cieto algu, bet viens uz stundu likmi ( katru menesi 45 stundas 10-11 dienās).

Kā Jūs taisat algu aprēķinu? Kam cieta alga viss OK-planots 20 darba dienas faktiski 20, bet stundu likmes darbiniekam??? Uzrādu nostrādātās stundas, bet ko ar tām dienām? ko likt pie plānots un faktiski?

jautāju tāpēc ka pie atvaļinājuma naudas aprēķina man kautkādi mistiski skaitļi tieši tam " stundu darbieniekam" rādās.

paldies jau iepriekš ...
Honee
Honee 31.10.2006 13:04
61 сообщение на сайте

Ответы (3)

stundu darbieniekam jārēķin proporcionāli.Jā jus bijat M.Grebenkoseminārā viņa skaidro,kā rēķināt.
Verocka
Verocka 31.10.2006 13:09
162 сообщения на сайте
Es lieku tik ,cik ir nostrādāts pēc darba laika uzskaites tabeles.Ganplānots,gan faktiski.

Bet vislabāk uzrakstiet Aināram,atbild ļoti ātri!
Duda43
Duda43 31.10.2006 13:10
415 сообщений на сайте
pie atvaļinājuma ap rēķināšanas var ielikt tik cik vajag vai nu stun das vai dienas,
Tore
Tore 31.10.2006 13:40
981 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.