Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Neskaidrība ar PVN К списку тем

Neskaidrība ar PVN
Mēneša sākumā namsaimnieks piestāda rēķinu ar PVN, kaut gan uz doto brīdi nav PVN maksātājs, bet līdz mēneša beigā būšot. Pārskaitu šo rēķinu. Mēneša beigās namsaimnieks atnes reģistrācijas apliecību, ka ir reģistrējies kā PVN maksātājs. Vai drīkstu atskaitīt PVN un uzrādīt deklarācijā?:-<
Inara_p
Inara_p 06.11.2006 10:48
33 сообщения на сайте

Ответы (8)

Es domāju, ja rēķina datums atšķiras no PVN reģistrācijas datuma, namsaimniekam nebija tiesību izdalīt PVN.
Squirrel
Squirrel 06.11.2006 10:52
809 сообщений на сайте
Nu par to es arī tākā padomāju, bet mēneša beigās jau tas kļūst par PVN maksātāju. Kā pareizi darītu Jūs???:-<
Inara_p
Inara_p 06.11.2006 10:59
33 сообщения на сайте
Ja rēķins izrakstīts kamēr nav reģistrējies kā PVN maksātājs nevarējāt pieņemt tādu rēķinu kurā ir izdalīts PVN. Lai anulē šo rēķinu un izraksta jaunu ( ja tas iespējams pēc perioda) kad jau ir reģistrējies kā PVN maksātājs.
Ilma
Ilma 06.11.2006 11:04
30495 сообщений на сайте
Viņš ir tiesīgs to darīt tikai tad, kad viņam jau ir PVN apliecība. Drošības pēc pazvaniet uz VID un paprasiet. Man liekas, ka tas nav pareizi. Ja jūs jau pārskaitījāt, vai jūs nepārbaudat vai partneris ir PVN apliekamā persona?
Servente
Servente 06.11.2006 11:05
414 сообщений на сайте
Es ar domāju, ka vajag anulēt.
Servente
Servente 06.11.2006 11:05
414 сообщений на сайте
Varbūt ir iespēja pārrakstīt rēķinu ar to datumu kad namsaimnieks palika par PVN maksātāju (ja apmaksa veikta mēneša beigās, es domāju tad nebūs problēmas)?
Latgola
Latgola 06.11.2006 11:06
96 сообщений на сайте
Paldies, man jau tā likās, ka nebūs pareizi.:-@
Inara_p
Inara_p 06.11.2006 11:32
33 сообщения на сайте
Lai namsaimnieku pārliecinātu, droši var teikt ,ka par to draud nepatīkama apmēra naudas sods.Skatlikumus par PVN.Tāpēc labāk ,la anulē šo rēķinu.Un izraksta jaunu ar datumu, kad saņemta PVN apliecība.
Squirrel
Squirrel 06.11.2006 11:35
809 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.